Sanırım Sengoku'nun ses aktörü de yakın zamanda ölmüştü. Son 1-2 yıl içinde.Benim bildiğim başka ölen ses aktörü yok, ondan bunu dedim.
Sanırım Sengoku'nun ses aktörü de yakın zamanda ölmüştü. Son 1-2 yıl içinde.Benim bildiğim başka ölen ses aktörü yok, ondan bunu dedim.
Ufaktan ölür hepsiSmoker'inki seriye göre baya erken gitmiş. Şu an içim bakarsak karakterlerin ses aktörleri yaş olarak ilerlemişlerdir artık.
Doğru. Hep Denizciler'in ses aktörleri ölüyor. İlginç.Sanırım Sengoku'nun ses aktörü de yakın zamanda ölmüştü. Son 1-2 yıl içinde.
Roger ve Beyazsakal'ın ses aktörü de ölmemiş miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Benim bildiğim başka ölen ses aktörü yok, ondan bunu dedim.
Kenpachi'nin ses aktörü Sakazuki'yi seslendiriyor.Özellikleri uymuyor uysa Kenpachi reisin sesi yakışır. Gerci onun ses aktörü yaşıyor mu bilmiyorum da
Sengoku'nun ölmüş, dediklerini bilmiyorum.Çok yetenekli bir seiyuu idi. Ses tonu falan karaktere çok uyuyordu. Ölümüne üzüldüm, yeri kolay doldurulamaz
Roger ve Beyazsakal'ın ses aktörü de ölmemiş miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?