Eski üçlü olarak güçlerini eşit bekliyorum ben.Fark varsa da çok çok ufak farklar vardır aralarında.Saka Kuzanı yendi ama Kizaruyu yenebileceği kesin değil.Bu adamların hepsi 25 30 senelik denizciler.Keşke yeni Amiraller de denizcilerde çıksa idi.Dışardan Amiral alımı hem denizciler hem de seri için iyi olmadı bence.Amiraller arasında bir güç sıralaması yapmak bana da mantıklı gelmiyor.Olası bir dövüşte tüm amirallerin birbirine karşı şanşı eşittir.
Kizaru'yu da hiç sevmem.Gevşeğin teki.Shanks veya Kaido karşısındaki performansını görmek isterdim.
Kizaru'yu geçtim Aka Aok'la 100 kere kapışsa 100'üne de Aka alır demem.Bu seviyedeki adamlar için anlık dikkat kaybı bile birbirlerine sıkıntı yaratmak için yetiyor.Bu yüzden Saka'yı bende diğer amirallerden üstte görmem.Yeni amiraller denizcilerden de gelse illaki bir sorun olucaktı.O zaman "Neden 3 amiralle takıldılar da 4 5 amiral yapmadılar şunu ?" dicektik.Çok irdelemeye gerek yok ama bu 2 yeni amiral durumunu.Serinin gidişatı açısından 2 amiral lazımdı Oda'da yaptım oldu kafasında 2 amiral getirdi.Tüm olay bu bence.Eski üçlü olarak güçlerini eşit bekliyorum ben.Fark varsa da çok çok ufak farklar vardır aralarında.Saka Kuzanı yendi ama Kizaruyu yenebileceği kesin değil.Bu adamların hepsi 25 30 senelik denizciler.Keşke yeni Amiraller de denizcilerde çıksa idi.Dışardan Amiral alımı hem denizciler hem de seri için iyi olmadı bence.
Seninki de laf he.Oda istesin Luffy yonkou döver şimdi.Oda'nın kendi açıklaması var. Eğer dövüşürlerse benim istediğim kazanır diye. Şu daha güçlü demek mantıklı değil.
Dövemeyeceğini gördük ama Denk adamlar arasında istediğim alır ile Luffy Yonko alırın bir bağlantısını çözemedim :/Seninki de laf he.Oda istesin Luffy yonkou döver şimdi.