Sonuç yok işte.Akainu'nun hollow deliği durduramamış kürdan delikleri mi durduracak?:SDelik deşik etti WB'i daha ne etkisi olacak? Baba dediğiniz adamı kevgire çevirdi Kizaru
Sonuç yok işte.Akainu'nun hollow deliği durduramamış kürdan delikleri mi durduracak?:SDelik deşik etti WB'i daha ne etkisi olacak? Baba dediğiniz adamı kevgire çevirdi Kizaru
Hollow deliği animatör uydurması, biliyorsun değil mi? Hatta 1 değil 2 tane açmışlardı. Mangada ikisi de yok o deliklerin.Sonuç yok işte.Akainu'nun hollow deliği durduramamış kürdan delikleri mi durduracak?:S
Seninle en son tartışmamızdan sonra anime üzerinden tartışmamayı öğrendim zaten merak etme Abartarak söyledim hollow olayını.Hollow deliği animatör uydurması, biliyorsun değil mi? Hatta 1 değil 2 tane açmışlardı. Mangada ikisi de yok o deliklerin.
Mangada 1 tane varHollow deliği animatör uydurması, biliyorsun değil mi? Hatta 1 değil 2 tane açmışlardı. Mangada ikisi de yok o deliklerin.
O sahnede WB'nin vücudu delinmiyor, sadece derisi dağlanıyor. Delinme dediğin şunun gibi olur;Mangada 1 tane var
Nasıl delinmiyor la, bildiğin black hole oluşmuş adamın göğsünde..O sahnede WB'nin vücudu delinmiyor, sadece derisi dağlanıyor. Delinme dediğin şunun gibi olur;
Konusunu bile açmıştım zamanında: En Etkileyici Vücut Delen Saldırı
Yumruk arkadan çıkmıyor, vücudu delip geçmiyor yani.Nasıl delinmiyor la, bildiğin black hole oluşmuş adamın göğsünde..
Kizaru daha fazlasını yapabilir diyorlar ne diyorsun bu konuda?Manga da Wb'nin suratının son haline bakın da kapayın konuyu. Tabi geriye bakılacak birşey kalmışsa.