Ezici galibiyet almış ama meyvesine dokunamamış. Pek de ezici galibiyet yoksa sanki:dMarco'yu da normal yenmedi, ezici üstünlük ile yenmiş. Büyültülecek bir şey değil.
Ezici galibiyet almış ama meyvesine dokunamamış. Pek de ezici galibiyet yoksa sanki:dMarco'yu da normal yenmedi, ezici üstünlük ile yenmiş. Büyültülecek bir şey değil.
Valla Robin öyle dedi, sana inanacağıma Robin'e inanırım. Sen hep patlıyon.Ezici galibiyet almış ama meyvesine dokunamamış. Pek de ezici galibiyet yoksa sanki:d
Düşüncelerine karşı genel sitemimdi bu olm. Yamato'ya amiral aldırıyon. Yonkoulara zaten 2-3 tane aldırıyon. Üniformalarını mı beğenmiyon naptı bu adamlarNe patlaması olm. Mangada olmayan/gerçekleşmeyen bir şey mi ifade ettim:d
Yonkoulara 2-3 tane aldırmadım. Kaido 2 tane alabilecek kudreti gösterdi. Bunu ifade etmişimdir. Yamato da amiralden aşağı kalır bir şey göstermedi zaten. Birazcık kafa gidik sadece.Düşüncelerine karşı genel sitemimdi bu olm. Yamato'ya amiral aldırıyon. Yonkoulara zaten 2-3 tane aldırıyon. Üniformalarını mı beğenmiyon naptı bu adamlar
Amirali arkadan kim tutacak da Kaido indirecek?Yonkoulara 2-3 tane aldırmadım. Kaido 2 tane alabilecek kudreti gösterdi. Bunu ifade etmişimdir. Yamato da amiralden aşağı kalır bir şey göstermedi zaten. Birazcık kafa gidik sadece.
Amiraller yanlarına squardo'yu alamayacakları için sorun teşkil etmeyecektirAmirali arkadan kim tutacak da Kaido indirecek?
WB'ye dalmaya niyetlendiklerinde hep birileri siper olduğu için adamlar işin kolayını buldu. Kaido olayı ise farklı, hem başkası dövüşüne dahil olduğu için ağlıyor hem de gidip adamın kafasına sıkıyor. Boş şovmen.Amiraller yanlarına squardo'yu alamayacakları için sorun teşkil etmeyecektir
Ee rocks wb gibi şerefsizlerin yanında yetişmişWB'ye dalmaya niyetlendiklerinde hep birileri siper olduğu için adamlar işin kolayını buldu. Kaido olayı ise farklı, hem başkası dövüşüne dahil olduğu için ağlıyor hem de gidip adamın kafasına sıkıyor. Boş şovmen.
Rüyasında bile yenemez maalesef.bu ne kaido fanlığıymış kaido 2 amiralı anca rüyasında alır