Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsalino vs. Charlotte Linlin

Kim alır

• Kullanılan toplam oy
    306
Kaido g5'ten önce o kadar dayak yedi ki luffy son supreme kong gun'la dövüşü bitirmeyi planlıyordu. Belki luffy kazanır diye goroseiler bile korktu dövüşe müdahale ettirdiler.
Kaido sınırına yakınken başladı g5'le savaşmaya. En büyük fark bu.

Bunu geçersek kaido g5'i direk dövüyor, her şeye karşılık veriyor.

Luffy dev olup ezmeye çalıştı. Kaido ısırdı:

Luffy ip atlamaya başlayınca kaido bolo breath'le yaktı:

Luffy geri dönerken Kaido direk ragnarok'u geçirdi:

Burda luffy suratını çatıya çektiğinde pili bitiyor:

Kaido döve döve bitirtmiş enerjisini.

Ikinci round'da kaido yine vurarak başlıyor. Işlememiş gibi:

Ikinci vurduğu hakili vurduğundan işlemiş gibi. Ama luffy de toon force'la geri sekip karşılık vermiş:

Sonraki bölümde yine karşılıklı değiş tokuş görüyoruz. Luffy'nin hasar yediği belli:

Sonraki bölüm luffy yıldırım deniyor. Kaido sıyrılıp kontra vuruyor:

Luffy yıldırımdan devam etmeye çalışınca Kaido hakili darbelerle vurmaya devam ediyor:

En son death destroyer thunder bagua vurmuş. Luffy'nin 2 dişi eksik, kafa şişmiş, ağzından kan çıkıyor:

Bunu yediğinde Kaido kaçmasın diye boynundan tutmuş luffy. Kaido da slash'lar atıp kesiyor:

Luffy yine de bırakmadı. Kaido magma aleviyle bıraktırdı:

Burda söylüyor beni bırak, yumruğundan kaçmayacağım diye. Bajran gun'ı da yemese adam fazla zorlanmadan kazanıyordu bu dövüşü.

Luffy'le ya değiş tokuşa girmişler ya da Kaido luffy'i döverken luffy vuramamış. Kaido üstün dövüşmüş, daha fazla vurup daha az vurulmuş.

Kizaru'nun dövüşüyle bu karşılaştırılmaz. Luffy tutup fırlattı. Kizaru klonlarla oyalayıp vega'ya gitti. Vega'ya lazer atınca luffy onu yuttu. Dövüş yoktu bile aralarında.

1v1 sadece son bölümde dövüştüler. Onda da Kizaru hiç dokunamamış, luffy tek atmış. Kizaru sadece süre sayesinde rezil olmadı. Öyle bakarsak da kaido karşısında süresinin ilk bittiği yere kadar kaido buna sağlam dayak atmış, nerdeyse hasar yememiş.[/ISPOILER]
Azılı bir zoro hateri olduğundan yorumunu değil de emeğini beğendim yanlış anlaşılma olmasın xD

Ne olmasını bekliyorsun? Formu direk tükeniyor. Forumdan çıktığındaki tipine bak ölmüş ölmüş dirilmiş gibi Luffy. İligine kadar enerjisini bitirmiş.
Ben de onu diyorum reis. Luffy kalkıyor işte. Yaptığı saldırılar güçlü ama Kaido da bir yere kadar gidebilmiş. Kaido fresh olsaydı belki Nika'yı yenecekti ama bilemeyiz. Gördüğümüz Kaido performansı çok da başarılı değil. Önümüzdeki arclarda Nika'yı bitirme noktasına getirecek kişiler olacaktır illa, onları överiz.

Kizaru'yu saldırı olarak övmüyorum ama Kaido da övülecek bir şey yapmadı. Yaptığı saldırıları başkası alsa Kaido överdik de Nika'ya bir şey olmadı. Shanks ya da Mihawk olsa büyük ihtimalle kanlar içinde yatan bir Nika görürdük. Bunu 2 karakter de başaramadı demek istedim.
2 kırık diş, ağızdan kan çıkması, kafanın şişmesi. Kesik olmayan bi saldırıda daha ne kadar belli edilebilir ki alınan hasar?

Kaido hasar veriyor ama balyozla verilen hasar belli olmuyor pek. Özellikle toon force da eklenince iyice boş görünüyor. Ama hasar almadığı anlamına gelmez bu.

Ben kizaru'nun böyle 3-5 dk dövüşüp tek yiyecek seviyede biri olduğuna inanmıyorum bu arada. Uyanışı vardır da kullanmamıştır diye tahmin ediyorum. Ama yapılan performansa bakarsak Kaido>>>kizaru derim şuan.

Kizaru hızlı tip karakter. Daha fazla vuran(hasar değil sayı), daha az darbe yiyen taraf olmalıydı. Ama tam tersi hiç dokunamayıp bi de ilk yediği darbede hareketsiz kaldı.

Kaido dövüş tarzından dolayı çok saldırı tanklar diye beklersin. Luffy adama 1 kere böyle göstere göstere vuramadı Kizaru'ya vurduğu gibi.
Kaido luffy'e vurunca luffy taştan geri sekip şaşırtarak vuruyor. Bi de birbirlerine aynı anda vuruyorlar. Luffy'nin temiz yumruğu yok. Kaido saldırılardan kaçma konusunda bile Kizaru'dan iyi göründü.

Bu arada davulla geri geldiği sahnede kaido "dikkat et, öleceksin" diyor. Momo da "luffy'nin sesi nerdeyse ölü" diyor. O geri kalkma olayı baya riskli gibi yani. Kizaru'nun indiğini bilmese belki zorlardı kendini.

Kaido dövüş tarzından dolayı çok saldırı tanklar diye beklersin. Luffy adama 1 kere böyle göstere göstere vuramadı Kizaru'ya vurduğu gibi.
Kaido luffy'e vurunca luffy taştan geri sekip şaşırtarak vuruyor. Bi de birbirlerine aynı anda vuruyorlar. Kaido saldırılardan kaçma konusunda bile Kizaru'dan iyi göründü.
Buraya da katılıyorum gerçekten. Kizaru'nun yediği saldırı gibi saldırı yemedi Kaido. Yediği ilk büyük saldırı son saldırıydı zaten, onda da yenildi.

Son düzenleme:
Kizaru'nun her şeyini görmedik. Ama @sensey aynı performansı yaptılar demekle büyük hata yapıyor. Reyiz bir fanlık duygularına yenik düşmüş. Sevgisi mantığın önüne geçmiş.
Şöyle ekstra bir durum da var. Luffy Kaido dövüşünde ilk defa saldırılarına kral haki eklemeyi ve g5i kullanmayı öğrendi. Kizaru'yla savaşan Luffy Kaido'yu yenmiş ve üstüne Lucci'ye karşı bu yeni güçlerini çatır çutur denemiş bir Luffy, yani Kaido karşısında olduğundan çok daha tecrübeli ve güçlü.

Herkes Kaido saatlerce dövüşmüştü bundan önce ve ona rağmen g5 Luffy'e karşı daha iyi performans gösterdi demiş ama Luffy'nin çatıya kadar ve çatıda eli armut toplamadı inanılmaz savaşlardan çıkmıştı, hatta 2 kere ölümden döndü Kaido'yu g5 ile yenene kadar.
Bunun aksine Luffy şuan bir kere Lucci'yi eforsuz tokatladı ve biraz Seraphimlerle sürtüştü. Buna rağmen Kizaru'ya karşı savaşırken enerjisini tamamen bitirdiyse Kizaru'ya artı yazar. Kaido karşısında bir kere g5'ten çıkmış ancak çat diye geri girebilmişti demek ki orada devam edebilecek bir enerji buldu kendine ancak burada Franky olmasa ölüyordu.

Kizaru'nun bilinci açık ve şu an hareket edemem diyor. Buna pek tek yemek denemez bence. Tek dediğin Luffy'nin Bellamy'e olan yumruğu gibidir bana göre.
Ringdesin ve rakibin sana yumruğu vurmuş sen yerdesin bilincin açık ama hareket edecek halde değilsin bu durumda yenildiğin açık değil mi?

Kizaru'yu aklamaya çalışma bence. Çünkü bariz bir tek yeme var. Kabul herif bayılmadı ama aynı saldırının daha az şiddetlisini Kaido yemişti onca yorgunluğun üzerine yine de ayağa kalkıp dövüşebildi. Bakalım Kizaru ne zaman ayağa kalkacak? Eğer 1-2 bölüm içinde ayağa kalkacak olursa tek yemedi sayacağım. Eğer 3 ve üzeri bölümde halen yatıyor olursa tek sayarız, kabul müsün?

Kaido adına çok sahne var nasıl yok be Sensey.:D
Ben olayı çözdüm.Nika Kaido karşısında çok daha şiddetli darbeler yedi ve daha kuvvetli saldırılar yaptı ama pili bu kadar erken bitmedi.Lucci Nika’nın enerjisinin en az üçte birini almış götürmüş.Luffy oynadı yea tek attı dediğiniz adam Luffy’i baya yormuş uyanışın süresini iyice kısaltmış yani.Kizaru baya şanslı çıktı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık