Haki kullanmıyorlar mı tamam kanka doğrudur. Kid ve Law, Bm'den daha fazla hasar verir bu arada KizaruyaLaw ve Kid ne zaman haki kullanmış ? Kizaru gibi logia'ya nasıl zarar vericekler?
Haki kullanmıyorlar mı tamam kanka doğrudur. Kid ve Law, Bm'den daha fazla hasar verir bu arada KizaruyaLaw ve Kid ne zaman haki kullanmış ? Kizaru gibi logia'ya nasıl zarar vericekler?
Kid ve Law'ın wano'da armament kullandığı bi yer var mı?Haki kullanmıyorlar mı tamam kanka doğrudur. Kid ve Law, Bm'den daha fazla hasar verir bu arada Kizaruya
Yok kanka haki bilmiyorlar dofa bastığı kokayı wanoda unutmuş. Eğer kola çizimi olmazsa haki kullanmamış oluyor. Mesela Bm'de sadece Law üstündeyken haki kullanmayı hatırladı. Apoo cp0 ajanı parmak attığında haki kullandım dedi ama koka çizimi yoktu demekki yalan söylüyor. Tam kereta :dKid ve Law'ın wano'da armament kullandığı bi yer var mı?
Kid’in haki kullanması bir şey ifade etmez, Snakeman’ın saldırılarını dalga geçer gibi avcuyla bloklayan adam Kid’den atak almaz. Kid’i Kizaru’dan daha fazla severim ama gerçekçi konuşmak lazım.Haki kullanmıyorlar mı tamam kanka doğrudur. Kid ve Law, Bm'den daha fazla hasar verir bu arada Kizaruya
Wano'da Haki kullandıkları panel nerede? Ikisininde 0 advanced hakisi var. Kid ne yapıcak hurdalara haki ekleyip kizaru'ya mı vurucak? Bm zaten beyinsiz olduğu icin law'ın içine düştü. Kizaru'ya dokunamazlar bile.Yok kanka haki bilmiyorlar dofa bastığı kokayı wanoda unutmuş. Eğer kola çizimi olmazsa haki kullanmamış oluyor. Mesela Bm'de sadece Law üstündeyken haki kullanmayı hatırladı. Apoo cp0 ajanı parmak attığında haki kullandım dedi ama koka çizimi yoktu demekki yalan söylüyor. Tam kereta :d
Kral hakisiz Snakeman wano için çok yeterli bir güç değil. Kid, Kizaruya dokunabilsin yeter. Ultisi Bm'den kan alan adam mı Kizaru"ya zarar veremeyecek. Bm gibi fiziksel güçte çok üstün olan bir kadını manyetizmayla sabitlemiş adam mı Kizaruya atak vuramayacak. Amiralciliğin, Hurdacılığından üstteymiş demekki ustaa...Kid’in haki kullanması bir şey ifade etmez, Snakema’nın saldırılarını dalga geçer gibi avcuyla bloklayan adam Kid’den atak almaz. Kid’i Kizaru’dan daha fazla severim ama gerçekçi konuşmak lazım.
Güçten bahsetmedim, hızından bahsediyorum. Adam gülerek blokluyordu, Kid’in Kizaru’ya vurabilecek hızı yok. Ayrıca Kizaru Logia mıknatıs olacağının garantisi yok. Bir şeyciliğim öbür bir şeyciliğimin üzerinde değil, körü körüne bir şey savunacak bir adam değilim sadece.Kral hakisiz Snakeman wano için çok yeterli bir güç değil. Kid, Kizaruya dokunabilsin yeter. Ultisi Bm'den kan alan adam mı Kizaru"ya zarar veremeyecek. Bm gibi fiziksel güçte çok üstün olan bir kadını manyetizmayla sabitlemiş adam mı Kizaruya atak vuramayacak. Amiralciliğin, Hurdacılığından üstteymiş demekki ustaa...
E Big Mom napolyonu sallayamadan S ve N kutbu yapıştırdı Kid. Kid yavaş bir mit. Çok hızlı dediğin adam Kizaru hızlanmak için geriliyorGüçten bahsetmedim, hızından bahsediyorum. Adam gülerek blokluyordu, Kid’in Kizaru’ya vurabilecek hızı yok. Ayrıca Kizaru Logia mıknatıs olacağının garantisi yok. Bir şeyciliğim öbür bir şeyciliğimin üzerinde değil, körü körüne bir şey savunacak bir adam değilim sadece.