Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsalino vs. Charlotte Linlin

Kim alır

• Kullanılan toplam oy
    306
Kid ve law amirallerin(şuan aktif olan gücünü bildiklerimiz) hepsini bm savaşından 1 tık daha kolay alır bence.o yüzden big mom alır diyorum. Amirallerin faaliyetleri başlayınca şuan bm de olan hayal kırıklıklarımız onlarada olacak.

Kid ile Law'ın neler yaptıkları ve neler yapabilecekleri anlaşılmamış.
Bu meyveler öyle böyle güçlü değiller.

Kid ve law amirallerin(şuan aktif olan gücünü bildiklerimiz) hepsini bm savaşından 1 tık daha kolay alır bence.o yüzden big mom alır diyorum. Amirallerin faaliyetleri başlayınca şuan bm de olan hayal kırıklıklarımız onlarada olacak.
Ağa nasıl kolay alır BM darbelerin hepsini isteyerek aldı nerede ise, ayrıca hantaldı en sonunda bunları kaldıramayıp düştü. Kızaru ya BM'ye yaptıkları saldırıların aynılarını yapabilecekler mi?

Law ve Kid ilerde amirallerden birini Big Mom'a kıyasla daha rahat alacağı için amiralciler şimdiden argümanlarını hazırlasın.O zaman gelince de evet Kizaru Law ve Kid'e yenildi ama ayna dünyasında Roger'ı yener edebiyatı yaparlar .d

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık