Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsa Yatırımı

borsaya yatırım yapıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Çok şükür borsada 1 haftada anca elde edilebilecek kazancı, kriptoda 1 günde elde edebiliyoruz. :rolleyes:

---------

Alım için fırsat mı acaba yoksa beklemek mi gerek bilemiyorum
Faizler düşmediği sürece büyük hisseler dışındaki hisselerde fazla bir hareket beklememek gerek.
Sonuçta birçok yatırımcı parayı borsadan çıkartıp faize atar, hacim küçülür.

Alım için fırsat demekle, şu an çok yüksek biraz daha düşer demek aynı şey. Bilemeyiz. Bu yüzden illa borsa yatırımı yapmak isteniyorsa kademeli olarak girilmeli seçilen hisselere.

bistten bugün hisse almayıp 6 ay 1 sene sonra almak cok saçma olur bence. risk aynı risk olacak çünkü. ha bist’ten hisse almam diyene hiçbir şey demem ama bu fiyatlar varken 6 ay sonra gidip alırsanız benden size tavsiye borsadan zaten uzak durması gereken bir karaktere sahipsiniz demektir. ytd.

Evet benim gibi gündemi takip etmiyor ve ekonomiden anlamıyorsa daha da uzak durmalı. Geçen sene ortanca kardeşimin cesaretlendirmesiyle 3 ay kadar borsada takıldık, kısa sürede çok alıp sattık ve en son kendiminkileri 18 bin TL zararla bozdurdum, ondan sonra da borsaya bulaşmadım. Yatırımlarımı bölebildiğim kadar bölüyorum, şu an gayrimenkul haricinde altın, dolar, euro, vadeli mevduat ve altına dayalı fon olarak ayırdım. Altın fonunu tam da ABD seçimleri öncesinde almış bulundum, ardından uzun süre ekside kaldı ama şu an döviz ve faizden daha yüksek getiriye ulaştı. Borsa biraz sabır-metanet işi sanırım, ben o tehlikeli kumar oynuyormuş gibi hissiyatı üstümden atamadım.:)

Evet benim gibi gündemi takip etmiyor ve ekonomiden anlamıyorsa daha da uzak durmalı. Geçen sene ortanca kardeşimin cesaretlendirmesiyle 3 ay kadar borsada takıldık, kısa sürede çok alıp sattık ve en son kendiminkileri 18 bin TL zararla bozdurdum, ondan sonra da borsaya bulaşmadım. Yatırımlarımı bölebildiğim kadar bölüyorum, şu an gayrimenkul haricinde altın, dolar, euro, vadeli mevduat ve altına dayalı fon olarak ayırdım. Altın fonunu tam da ABD seçimleri öncesinde almış bulundum, ardından uzun süre ekside kaldı ama şu an döviz ve faizden daha yüksek getiriye ulaştı. Borsa biraz sabır-metanet işi sanırım, ben o tehlikeli kumar oynuyormuş gibi hissiyatı üstümden atamadım.:)
borsa münferit hisse almaktan ibaret bir şey değil güzel fonlarda var. tematik olmamak şartıyla (enerji fonu, teknoloji fonu, sağlık fonu gibi) herkesin portföyünde bir nebze taşıması gereken yatırım çeşidi borsa yatırım fonları bence.
münferit hisse alım satım kesinlikle tavsiye etmem ama.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık