götürecek değil götürdü zaten. nasdaq ve s&p endekslerine para yatıran insanların getirilerinin hatrı sayılır bir kısmı nvidia dan geldi.Bu hikaye bi yerde bitecek ama ne zaman ve nerede belli değil. Nasdaq endeksinide yanında götürecek.
Postların %70i portföyüm nasıl postları zaten o subreditte toplasan mantıklı 3-5 insan görmüşümdürreddit’te ki yatırım konusundan çöp mod’ları uzaklaştırmış beni belli bir süreliğine. konu dışı yazmışım güya.
100.000 kişinin olduğu bi subreddit bu kadar kötü olabilir. bu konu ve borsa yatırımı 2 konumu okuyan herhangibirisinin alacağı bilgi şu subreddit’te ki bütün post’lara bedeldir. daha faydalı bir şey yapıldığını görmedim.
devam mı halaTamamdır ben yapı kredi ve rygyo’dan devam napalım.
Yapı kredi kâr oranı düşmüştü de bakmıyordum bir süredir sen diyince baktım RYGYO ve MAVI’den devam edeyim ben. Arada fon ve altın bence güzel olur.devam mı hala
bende üç hisse var başka hiçbirşey yokYapı kredi kâr oranı düşmüştü de bakmıyordum bir süredir sen diyince baktım RYGYO ve MAVI’den devam edeyim ben. Arada fon ve altın bence güzel olur.
Reyiz enag %120 enflasyon açıkladı, Bist100 %99, Bist30 %94. Enflasyona tokatlandık!?1bende üç hisse var başka hiçbirşey yok
yüzde 120 altı kazananlar düşünsün .Reyiz enag %120 enflasyon açıkladı, Bist100 %99, Bist30 %94. Enflasyona tokatlandık!?1
Düşünebilsek enflasyonun altında kalmazdık!yüzde 120 altı kazananlar düşünsün .