AVPGYO-BIMAS-DOAS-ENJSA-EREGL-ISMEN-SISE-THYAO-TUPRS-YKBNKPortföylerde ne var paylaşmak isteyen paylaşabilir . korkunç portföyler görüyorum sağda solda burada da vardır.
DOAS çok beğeniyorum çok kaliteli çok ucuz ama bu sene onun senesi değil gibi o yüzden azalttım biraz .AVPGYO-BIMAS-DOAS-ENJSA-EREGL-ISMEN-SISE-THYAO-TUPRS-YKBNK
Hisselere aşık olmamak lazım tabi. Eregl bir süre daha tutacağım. 2025 ilk çeyrek karar vereceğim eregl lotlarina. Ayrıca sokm ve Migros var. Sadece fiyatları düşüşte olduğunda topluyorum.DOAS çok beğeniyorum çok kaliteli çok ucuz ama bu sene onun senesi değil gibi o yüzden azalttım biraz .
THYAO’da var.
EREGL’nin miladı doldu gibi
BİMAS yerine SOKM - MGROS daha çekici geliyor.
avpgy dışında küçük şirket yok bu arada. küçük orta ölçekli şirketler candır.Hisselere aşık olmamak lazım tabi. Eregl bir süre daha tutacağım. 2025 ilk çeyrek karar vereceğim eregl lotlarina. Ayrıca sokm ve Migros var. Sadece fiyatları düşüşte olduğunda topluyorum.
Var da paylaşmadımavpgy dışında küçük şirket yok bu arada. küçük orta ölçekli şirketler candır.
niye?Var da paylaşmadım
Tureks turizm ve Denge holding. Çok bı bütçem yok bu hisselerde ama yakın zamanda çok yükselme potansiyelleri var diye düşünüyorum. O yüzden de bu hisseleri portföyümde saymıyorum