Gerilir zorlu bir yay, oku atmak için.
Yıpratmayın kendinizi. Tekrar fırlayacak. YTD
Yıpratmayın kendinizi. Tekrar fırlayacak. YTD
Borsa boş iş değil. Çok yüksek bir meblağ yok borsa tarafımda ama 3 ay önce %60ı geçen bir karım vardı. Şu an ana paramdayım. O zaman satmadım. Hala satmadım. Yarın da satmayacağım. Seçim geçtikten sonra bakarız. Seçim önü böyle düşüşler doğaldır.Babama aralık sonu çık demiştim dinlemedi. Borsa da boş iş. Şahsen 1 kuruş yatırmam.
Boş derken şu anki durumundan bahsediyorum. Bu ekonomide, bu iktidar varken güvenip 1 kuruş yatırmak bana mantıklı gelmiyor. Aynısı bitcoin için de geçerli. Korona döneminde çok iyiydi ama şu anda hiç iyi durumda değil. Yarın öbür gün iyi bir yatırım aracı olabilir tabii ki.Borsa boş iş değil. Çok yüksek bir meblağ yok borsa tarafımda ama 3 ay önce %60ı geçen bir karım vardı. Şu an ana paramdayım. O zaman satmadım. Hala satmadım. Yarın da satmayacağım. Seçim geçtikten sonra bakarız. Seçim önü böyle düşüşler doğaldır.
Tam aksine, bu havada kazanırsın borsadan parayı. Evet riski de çok ama normal zamandan daha çok kazanabilirsin.Boş derken şu anki durumundan bahsediyorum. Bu ekonomide, bu iktidar varken güvenip 1 kuruş yatırmak bana mantıklı gelmiyor. Aynısı bitcoin için de geçerli. Korona döneminde çok iyiydi ama şu anda hiç iyi durumda değil. Yarın öbür gün iyi bir yatırım aracı olabilir tabii ki.
Bankaya göre değişir.Halka Arz talep'ten anlayan var mı ?
Birkaç ay öncesine kadar iyi kazandırıyordu. O kadar yükselince benim güvenim kalmamıştı, dediğim gibi de oldu. Risk alıp oynayana saygı duyarım.Tam aksine, bu havada kazanırsın borsadan parayı. Evet riski de çok ama normal zamandan daha çok kazanabilirsin.
YapıkrediTam aksine, bu havada kazanırsın borsadan parayı. Evet riski de çok ama normal zamandan daha çok kazanabilirsin.
Bankaya göre değişir.