Çok geç boys açtım. :'/
Ne yaptıysam artık hatırlar gibiyim ama ben de kalsın Boş vaktim olunca bakayım bir bu oyuna da...Valla ne yaptığını unuttum, sadece kin güdüyorum şu an. Gel gel keyifli oyundur, ben de bi ara başlayabilirim tekrar.
Ne zamandır oynamıyoruz. 20.30 gibi oda açsam gelir misiniz? :/ @Brönzel Lem @Mihawk @Shakan @Kenshiro @Sir Crocodile @Zırtapoz ve @diğer herkes
Better Call Saul'a dalmazsam gelirim.Ne zamandır oynamıyoruz. 20.30 gibi oda açsam gelir misiniz? :/ @Brönzel Lem @Mihawk @Shakan @Kenshiro @Sir Crocodile @Zırtapoz ve @diğer herkes
Şuan ortada benim durumum, gelebilirsem gelirim...Ne zamandır oynamıyoruz. 20.30 gibi oda açsam gelir misiniz? :/ @Brönzel Lem @Mihawk @Shakan @Kenshiro @Sir Crocodile @Zırtapoz ve @diğer herkes
YeyyaNe zamandır oynamıyoruz. 20.30 gibi oda açsam gelir misiniz? :/ @Brönzel Lem @Mihawk @Shakan @Kenshiro @Sir Crocodile @Zırtapoz ve @diğer herkes
Duruma göre bakmaya çalışırımNe zamandır oynamıyoruz. 20.30 gibi oda açsam gelir misiniz? :/ @Brönzel Lem @Mihawk @Shakan @Kenshiro @Sir Crocodile @Zırtapoz ve @diğer herkes