Mangasını okumadım ama animede Stain'in son halinden Endeavor dahi çekiniyordu. Endeavor teke tekte yenebilir mi Stain'i sizce?
Pek zorlanmadan yener. Endeavor dediğimiz adam kahramanların içinde All Might'dan hemen sonra gelen kişi. Orada Stain'in gücünden ziyade sinir krizi geçirirken yaydığı uğursuz auradan çekindiler bence.Mangasını okumadım ama animede Stain'in son halinden Endeavor dahi çekiniyordu. Endeavor teke tekte yenebilir mi Stain'i sizce?
Bende öyle düşünüyordum da mangayı okuyanlara sorayım dedim. Sonuçta 2 numaralı kahraman bu.Pek zorlanmadan yener. Endeavor dediğimiz adam kahramanların içinde All Might'dan hemen sonra gelen kişi. Orada Stain'in gücünden ziyade sinir krizi geçirirken yaydığı uğursuz auradan çekindiler bence.
Ateş kullansa bile Bakugou karşısında fazla işe yarar mıydı bilemiyorum. Fakat iki tarafını kullansa bile dövüş konusunda Bakugou Todoroki'den daha üstün bence. Bakugou gibi hızlı bir adama karşı zafer alabileceğini sanmıyorum. Bu arada mangaya başlamanı öneririm. Özellikle animenin kaldığı yerden sonraları baya iyi.Birde şunu sorayım. Todoroki iki tarafını da kullansaydı Bakugou'yu yenebilir miydi?
Vaktim olursa başlayabilirim.Kaçıncı bölüme denk geliyor 2.sezonun bittiği yer acaba?OP sıkınca yeni serilerde tartışma isteği çıkıyorAteş kullansa bile Bakugou karşısında fazla işe yarar mıydı bilemiyorum. Fakat iki tarafını kullansa bile dövüş konusunda Bakugou Todoroki'den daha üstün bence. Bakugou gibi hızlı bir adama karşı zafer alabileceğini sanmıyorum. Bu arada mangaya başlamanı öneririm. Özellikle animenin kaldığı yerden sonraları baya iyi.
İkinci sezonun bitişi 70. sayıya denk geliyor. Seri baya popüler aslında ama bizim forumda fazla tartışan yok.Vaktim olursa başlayabilirim.Kaçıncı bölüme denk geliyor 2.sezonun bittiği yer acaba?OP sıkınca yeni serilerde tartışma isteği çıkıyor![]()
Teşekkürler.Fena seri değil aslında.2.sezonu iyiydi.Karakterler pek hoşuma gitmiyor sadeceİkinci sezonun bitişi 70. sayıya denk geliyor. Seri baya popüler aslında ama bizim forumda fazla tartışan yok.![]()
Ben de izlemiyorsan animesini izlemeni öneririm. Gayet güzel yapılıyor. Mangasına bakmıyorum bu yüzden.Ateş kullansa bile Bakugou karşısında fazla işe yarar mıydı bilemiyorum. Fakat iki tarafını kullansa bile dövüş konusunda Bakugou Todoroki'den daha üstün bence. Bakugou gibi hızlı bir adama karşı zafer alabileceğini sanmıyorum. Bu arada mangaya başlamanı öneririm. Özellikle animenin kaldığı yerden sonraları baya iyi.
İlk animesiyle başlamıştım zaten seriye. Dediğin gibi hakkını vererek yapıyorlar. Fakat mangadan haftalık takip etmenin tadı ayrı oluyor.Ben de izlemiyorsan animesini izlemeni öneririm. Gayet güzel yapılıyor. Mangasına bakmıyorum bu yüzden.![]()