Bnha'yı severim; fakat tabi ki HxH. HxH'ın yanına bile yaklaşamaz.Ufak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
Bnha'yı severim; fakat tabi ki HxH. HxH'ın yanına bile yaklaşamaz.Ufak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
Hunter x Hunter elbette. Fakat bnha da gayet keyifli.Ufak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
Çoğunluk Hunter x Hunter diyecektir ama ben şahsen BNHA'dan daha çok keyif alıyorum.Ufak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
HXHUfak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
Skala tutmuyor yalnız karşılaştırdığın ikisi arasındaUfak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
Müdür o müdür. Zaten insanlar tarafından deneylere tabii tutulmuş falan. Bir de çok yüzeysel şaka formatında geçti. "Göz önünde saklama" taktiğiyle gidiyor.Dediğim zaten kullanılacak kelimenin pislik olmadığıydı. Ben sevimli birinin itici çıkmasını istemem de sınıftan birisinin hain çıkmasını isterim. Kötülere çalışan bir öğrenci ya da öğretmen çok iyi olurdu.
Peh :/Oy oy, yirim.
Çok rahat HxH.Ufak bir soru baslamayi dusunuyorum ancak hxh vs bha ?
İlginç. OFA, beyin kontrolü bile kopyalanabiliyorken Eri'nin özelliği nedir acaba?No chapter next week. Eri's quirk can't be copied, because it's accumulation of power can't be replicated.
Eri'nin özgünlüğü kopyalanamıyormuş.
Haftaya bölüm yok. Hooayyydaaaaa.
"Mirio Togata quirk'ini erkenden almasın" özelliğiİlginç. OFA, beyin kontrolü bile kopyalanabiliyorken Eri'nin özelliği nedir acaba?