Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Su 3 sezon gıy gıy aglayan Midoriya 4. Sezonda biraz erkek olup guclenir ins.

Butun sinifi tek alan tintin abimizi 4. sezonda merakla bekliyorum. Favorilerime koydum kendisini. KAMUI

Bu Uraraka'yı Japonlar da sevmiyor nedense. Bir ankette Japonlar tarafından en sevilmeyen kadın karakter mi ne seçilmişti Sakura'ya falan fark atmıştı.
Mis gibi karakter. Nesini beğenememişler acaba. :bilmem: Sakura gibi insanı gıcık eden bir tarafı yok, ağlayıp zırlamıyor, e diğer ana kız karakterler gibi sürekli kaçırılıp kurtarılmayı da beklemiyor. En iyi ana kızlardan biri bence. Bu Japonları da bazen hiç anlayamıyorum. :hoo:

Mis gibi karakter. Nesini beğenememişler acaba. :bilmem: Sakura gibi insanı gıcık eden bir tarafı yok, ağlayıp zırlamıyor, e diğer ana kız karakterler gibi sürekli kaçırılıp kurtarılmayı da beklemiyor. En iyi ana kızlardan biri bence. Bu Japonları da bazen hiç anlayamıyorum. :hoo:
Katılıyorum bence de iyi karakter ve kendini git gide geliştiriyor. Sakura gibi aptal değil, sürekli Kurosaki-kun gibi repliği de yok.

Bak linki buldum. Gerçi ankete 500 kişicik katılmış ama olsundu. :D https://fanzade.com/otaku/japon-manga-severler-sevmedikleri-kadin-manga-karakterlerini-secti/

Uraraka yoldaşımızı çekemiyorlar hocam. :D

Uraraka'yı sevmeyenler idam edilsin!
Hala Deku'nun takımı yenilir mi diyorsun? :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık