Kalp kırıcı bir kişisin. Oysa bu seriyi de ben çiziyorum.Okuyasım gelmiyor ya. Bu serinin bazı arkları bana hiç hitap etmiyor.
Kalp kırıcı bir kişisin. Oysa bu seriyi de ben çiziyorum.Okuyasım gelmiyor ya. Bu serinin bazı arkları bana hiç hitap etmiyor.
Bakugou-Midoriya dövüşünü beğendin mi? Bakugou'nun karakter gelişimi hoşuna gitti mi? Çoğu kişiye göre hala pislik biri ama seviyorum oğlanı.Kalp kırıcı bir kişisin. Oysa bu seriyi de ben çiziyorum.
Bu beni de rahatsız ediyor. Örneğin; iki numaralı kahramanın kendisini parçalayarak Nomu'yu yenebilmesi üzücüydü. Mangaka şeye özellikle vurgu yapmak istiyor bence. Bakın; kahramanları kahramanlar yapan All Might idi. Onun yokluğunda kahramanların hali bu. Yeni nesil; bunları değiştirenler olacak vs. Gerçi senin karşı çıktığın şey de bu temel olarak.Kusura bakmayın da hiçbiriniz be demek istediğimi anlamamışsınız. Ve ya ben anlatamamışım. Kusıra bakmayın. Saçma olan şey yenebilmesi değil, serideki güç ayarı. Siz diyorsunuz ki serideki kimse Afo ya da Ofa kadar güçlü değil diyorsunuz. Ben de buna karşı çıkıyorum işte. Daha doğrusu kızıyorum. Böyle güç dengesi mi olur diyorum. Yani en tepedeki isim ile 3. ve ya 4. seviye adamın farkı bu kadar mı olur/olmalı ? Örnek tam karşılamıyor ama bu durum Ronaldo'nun Neymar'ı ve ya Hazard'ı çalım manyağı yapmasına benziyor. Ronaldo, sırf Messi ile zirvede olan bir isim diye böyle absürt bir şey yapamıyor değil mi?
One Piece'te bu oturmuş. Roger da olsan belli bir seviyenin üstü olan adama Afo'nun Best Jeanist'e yaptığı muameleyi yapamazsın.
Bakugo'nun geliştiğini görmek için 3 sezon beklememiz biraz abartı oldu bence. Onun dışında dövüş iyiydi. Bakugo'nun bağırıp durmasının insanlara yapay gelmesi de normal bence. Çok bir yere bağlandığı yok. Belki insanların yetenekleri kişiliklerini de etkiliyordur. Aynı muhabbeti OP'ta da "Acaba?" dedirtiyor gerçi.Bakugou-Midoriya dövüşünü beğendin mi? Bakugou'nun karakter gelişimi hoşuna gitti mi? Çoğu kişiye göre hala pislik biri ama seviyorum oğlanı.
Ya aslında mangada o kadar aşırı bağırmıyor. Animede ekstradan bağırtıyorlar adamı. Üç sezon beklenmesi bence de abartı oldu. Bir de aralarındaki sorun çok derinmiş gibi gösterilmeye çalışıldı bence hep ama sırf doğru düzgün konuşmadılar diye öyle bir sorun oluştu yoksa bence basit bir problemdi aralarındaki.Bakugo'nun geliştiğini görmek için 3 sezon beklememiz biraz abartı oldu bence. Onun dışında dövüş iyiydi. Bakugo'nun bağırıp durmasının insanlara yapay gelmesi de normal bence. Çok bir yere bağlandığı yok. Belki insanların yetenekleri kişiliklerini de etkiliyordur. Aynı muhabbeti OP'ta da "Acaba?" dedirtiyor gerçi.
Adam bağırdığı için konuşmak mümkün değildi. Paşa gönlü istedi de kendi geldi konuşmaya ve dövüşmeye.Ya aslında mangada o kadar aşırı bağırmıyor. Animede ekstradan bağırtıyorlar adamı. Üç sezon beklenmesi bence de abartı oldu. Bir de aralarındaki sorun çok derinmiş gibi gösterilmeye çalışıldı bence hep ama sırf doğru düzgün konuşmadılar diye öyle bir sorun oluştu yoksa bence basit bir problemdi aralarındaki.
Dediğin olabilir. Todoroki oldukça soğukkanlı biri. Yaoyorozu aşırı planlı bir çar. İida'nın Quirk'i engine olarak geçiyor bu da disiplini çağırıştırıyor falan filan.
Ahahah öyleydi valla. Neyse ki sorunları bir nebze olsun da çözüldü. Artık çocuk Bakugo'nun arkasından koşan Çocuk Midoriya flashback'i görmekten kurtulduk.Adam bağırdığı için konuşmak mümkün değildi. Paşa gönlü istedi de kendi geldi konuşmaya ve dövüşmeye.
İyi tespitler. Peki ya görünmez kızımız?
Aslında hayali arkadaşınız olsa böyle olurduya getiriyor. Belki de Bakugo tuzluktur :Sİyi tespitler. Peki ya görünmez kızımız?
Aslında hayali arkadaşınız olsa böyle olurduya getiriyor. Belki de Bakugo tuzluktur :S
Çünkü Midoriya'nın çocukluğunda yaptığı çok garip hareketleri var! Kesin akıl hastası bu çocuk rez alın.