Bakarım, sağol.Seri bir Naruto veya bir One piece değil ama üst seviye serilerden biri bence. Zamanın varsa önerebilirim. Zaten çok fazla bölümü de yok. 4-5 günde animede güncele gelmiştim mesela ben.
Bakarım, sağol.Seri bir Naruto veya bir One piece değil ama üst seviye serilerden biri bence. Zamanın varsa önerebilirim. Zaten çok fazla bölümü de yok. 4-5 günde animede güncele gelmiştim mesela ben.
Tenten'i epey beğendim. Tam bir All Might havası var. Yazık olacak bu çocuğa kesin.
Mirio Togata.Kimse ölmez olur mu. Gece gözü öldü. Dahi denilen hero (3. Sınıf adını unuttum) özgünlüğünü sonsuza dek kaybetti. Ve daha bir sürü aksiyon. Mangaka çok iyi çiziyor dövüşleri.
Okumadıysan/izlemediysen başla derim
Bana gayet doğal geldi.Bu seride en sinir olduğum nokta, hatta tek sinir olduğum nokta, All for one'ın 4 numara olan Best Jeanist'i poşet yapması.
Teşekkürler.Mirio Togata.
Roger seviyesi birinin Big Mom'ı patates ettiğini düşün.Bana gayet doğal geldi.
Öyle bir denklem yok ki? OFA ve AFO karşısında durabilecek bir quirk olmadığı kaç kere vurgulandı. 2. olan Endevour ile All might arasında bile uçurum var dendi. Kaldı ki All Might'ın OFA kırıntıları ile yendiği darbe absırbe etme yeteneği olan bir nomu'yu dahi yenebilecek biri olduğunu gördük. Olabilecek en ters yeteneğe karşı gelebilmiş biri yani. Enda "ailem/nakamalarım/önemli bir duygusal şey" olmasa üst seviye nomu yenecek biri değil.Roger seviyesi birinin Big Mom'ı patates ettiğini düşün.
Endeavor'ı geçen bölümlerde en güçlü halindeyken gördükten sonra All Might'ın en güçsüz haliyle kıyaslayınca bile güçsüz gözüküyor. Best Jeanist ile OFA arasındaki fark normal.Roger seviyesi birinin Big Mom'ı patates ettiğini düşün.
Roger ile BM arasındaki güç farkı o kadar açık değildir zannımca. Bu seride AFO ve All Might'ın yanına yaklaşabilen bile yok. Şu anki Endeavor'un ağzından söyletti zaten bunu. Aralarındaki güç farkını çok net bir şekilde anladı. Eski All Might bu Endeavor'a vurur geçer arkasına bakmaz bence.Roger seviyesi birinin Big Mom'ı patates ettiğini düşün.