Ya bırak. Itachi'nin yaptıklarını onaylayan mı var :Sİtachi yapınca bravo, Hawk yapınca auvvv.
Bu arada Hawk çok yakında elini kirletince göreceğim ben sizi, for the gearter good deyip kesecek milleti...
Ya bırak. Itachi'nin yaptıklarını onaylayan mı var :Sİtachi yapınca bravo, Hawk yapınca auvvv.
Ben zaten sevmedim adamı. Gücü güzel ama kumaş reis olsa iki numarada daha iyiydi.Ya bırak. Itachi'nin yaptıklarını onaylayan mı var :S
Bu arada Hawk çok yakında elini kirletince göreceğim ben sizi, for the gearter good deyip kesecek milleti...
En güzel openingleri şu bence:
Yeni op diğerine kıyasla daha çok hoşuma gitti.
İlk 2 sezonun op akıyor. Onlarca kez dinlemişimdir. Hele All Might uçmuyor mu öff.Ben zaten sevmedim adamı. Gücü güzel ama kumaş reis olsa iki numarada daha iyiydi.
Ben zaten sevmedim adamı. Gücü güzel ama kumaş reis olsa iki numarada daha iyiydi.
İkinci sezonu bitirip mangada kaçıncı sayıdan devam edeyim diye sormuştun en son. Okumadın mı hiç?Bu seriyi bir yerde bırakmıştım ama nerde olduğunu hatırlamıyorum.Niye bıraktım onu da bilmiyorum gerçi.Sarmadı diye herhal.
Yok ya baya okudum.Şu her şey birisi için ile dövüştükleri yerleri falan da okudum da sonradan kaldı öyle.İkinci sezonu bitirip mangada kaçıncı sayıdan devam edeyim diye sormuştun en son. Okumadın mı hiç?