Anketlerde bu derece zayıf kalan ana karakter zor görülür.Hatta Amerika sonucuna bak. Nasıl fark atmış. .d
Anketlerde bu derece zayıf kalan ana karakter zor görülür.Hatta Amerika sonucuna bak. Nasıl fark atmış. .d
Oda olsa öldürürdü Bakugoyu.Anketlerde bu derece zayıf kalan ana karakter zor görülür.
Oda Luffy'i geçen bir karakter olsa fena bilenirdi.Oda olsa öldürürdü Bakugoyu.
Her yazarda sevilen karakterlerine itibar suikastı yapacak cesaret olmaz tabii. Oda'nın büyüklüğünü buradan anlayabiliriz.Ben son 200 bölüm falan okumadım herhalde. Bir ara baştan başlamak lazım çünkü unuttum çoğu şeyi.
@kaizokuou @Sodex
Bir ara harcayacaktı aslında ama yemedi sanırım. .d
Ben son 200 bölüm falan okumadım herhalde. Bir ara baştan başlamak lazım çünkü unuttum çoğu şeyi.
@kaizokuou @Sodex
Bir ara harcayacaktı aslında ama yemedi sanırım. .d
Oda olsa öldürürdü Bakugoyu.
Oda kıçı kırık yan karakterleri bile öldüremiyor,Bakugou gibi seride yer tutan karakterleri harcamaya cibiliyeti yetmez Oda'nın...Onun dışında cidden yorumlara katılıyorum Bakugou evlat olsa sevilmeyecek bir karakter nasıl bu kadar seviliyor anlamadım.Oda Luffy'i geçen bir karakter olsa fena bilenirdi.
10. sırada olan çocuk son savaşta biraz rol aldı hikayesine falan girildi o yüzden o sıradadır. Tenya ise sevilen bir karakter fazla bir şey yapmasa bile ilk ondan düşmüyor.Onca popüler karakterlerin arasında Tenya ve 10. sırada ismini hep unuttuğum çocuk giriyorsa; bu seri bir hayli değişmiş demektir. Tekrardan başlamanın vakti gelmişti zaten.
Uraraka'nın yancısı gibi kaldı ya o daha çok. Benimde sevdiğim bir karakterdi.@Sodex Tsuyu sanırım hiçbir zaman ön plana çıkmadı, yazıklar olsun.