EyvallahEn son %45'teydi diye hatırlıyorum ben ama son 30 sayıyı falan sadece resimlerine bakıp geçerek okuyorum yani muhtemelen daha fazladır şuan
All might'ın süper gücü de kendine ait değil. Her aktarımda önceki kullanıcıların gücü ekleniyor. All might quirk'i olmadan doğdu.Güzel bir ölüm olur gelip biri kurtarmazsa, keşke Shigaraki'ye iyi bir hasar bırakarak ölseydi ama Deku öğrendiği zaman öfkesini tetiklemekten başka bir şey yapmamış olacak. Üzücü ama güzel bir ölüm.
Şuan için All Might'ın süper gücü dışında 5 tane gücü var ama açıklanmamış ve kendisinin göstermediği bir tane kaldı.
Kinetik enerji depolamasını sağlayan Fajin var, Kara kamçı var, Süzülme yeteneği var, Örümcek hisleri var bir de Sis perdesi var. Şu açıklanmamış gücü de ikinci kullanıcının gücü.
Biliyom yav ama o süper gücü ekstra söylememek için öyle dedimAll might'ın süper gücü de kendine ait değil. Her aktarımda önceki kullanıcıların gücü ekleniyor. All might quirk'i olmadan doğdu.
Biliyom yav ama o süper gücü ekstra söylememek için öyle dedim
Yanlış anlayan olabilir diye belirtmek istedim ben de
Deku'nun hâlâ gücünü bilmediğimiz bir yeteneği var. Ne olacağı belli olmaz.Serinin Eustas Kid’ini indirmişler. Mangakayı Oda’dan daha yürekli ve gerçekçi olduğu için kutluyorum.