Ciddi ciddi ağladığım sahnedir ve gelmesi gerekir.Şu sahne üçüncü sezonda gelir mi acaba? Keşke daha erken başlasaymışım. Bölümleri okudukça geç başladığım için pişmanlık duyuyorum.
Güncele geldim sonunda. Yeni bölüm hangi günler çıkıyor biliyor musunuz?Ciddi ciddi ağladığım sahnedir ve gelmesi gerekir.
Perşembe günü bölüm çıkıyor. Cumartesi gibi Türkçesi.Güncele geldim sonunda. Yeni bölüm hangi günler çıkıyor biliyor musunuz?
Yeni sezonu kaç bölüm yapacaklarına bağlı. 12 yaparlarsa yetişmez. Ama bu sezonki gibi 24 bölüm olursa final bunla olur.Şu sahne üçüncü sezonda gelir mi acaba? Keşke daha erken başlasaymışım. Bölümleri okudukça geç başladığım için pişmanlık duyuyorum.
24 bölüm olacak diye okumuştum.Yeni sezonu kaç bölüm yapacaklarına bağlı. 12 yaparlarsa yetişmez. Ama bu sezonki gibi 24 bölüm olursa final bunla olur.
Bu arada Boku no Hero Academia severler derneğine hoşgeldin. :S
Üçüncü sezon henüz duyurulmadı diye biliyorum. Bu sezon 24 bölüm sürecek ama.24 bölüm olacak diye okumuştum.
Teşekkür ederim. Bu arada mangadan bahsediyoruz değil mi?Perşembe günü bölüm çıkıyor. Cumartesi gibi Türkçesi.
Kahraman katili kısımlarını ve sonraki birkaç bölümü bu sezon bitirirler gibi. Kamp,kurtarma operasyonu ve büyük dövüş de sonraki sezona saklanır. Şaka maka 3. Sezonu ortalığı yakıp geçer öyle olursa.Yeni sezonu kaç bölüm yapacaklarına bağlı. 12 yaparlarsa yetişmez. Ama bu sezonki gibi 24 bölüm olursa final bunla olur.
Bu arada Boku no Hero Academia severler derneğine hoşgeldin. :S
Ben 2.sezondan bahsediyorsun sanmıştım.Üçüncü sezon henüz duyurulmadı diye biliyorum. Bu sezon 24 bölüm sürecek ama.
Midoriya'nın tuhaf bi psikopatlığı var, o hoşuma gidiyor. Klasik arkadaşlık, özgürlük vs. muhabbetlerini yapmıyor, içinden geldiği gibi davranıyor.Kendine has çizimleri var serinin. Benim özellik All Might çizimleri çok hoşuma gitti. Güçleri de iyi işliyor. Kötülerin çizimleri çok iyi. Potansiyeli olan bir seri.
Ana karakter ile alakalı bir gizem var. Bence ilerde kendine has bir özelliği çıkacak. O özellik ile birimiz hepimiz içini de farklı bir yere taşıyacaktır. Fakat ana karakteri fazla sevmedim. Bu kadar özgüven eksikliği fazla.
Ama gelişiyor gibi. Hala daha üstünde var ezikliği ama atlatacak gibi duruyor.