valla ofa kullanıcıları şimdiye kadar baya karizma duruyorlar :d bakalım araya dereye belki hafif siklet birini yerleştirir.
seri idare ediyor ama bağzı arkadaşların hoşuna gitmeyen gelişmeler var. bunu spoiler vermeden aktarabileceğimi sanmıyorum.@twei @Eric Cartman Nasıl gidiyor seri sizce? Çok fazla bölüm biriktirdim.
Ben de çok üstünkörü bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla güzel ilerliyor. Aizawa ve Mikrofonlu öğretmen merkezde şu an hikayede.@twei @Eric Cartman Nasıl gidiyor seri sizce? Çok fazla bölüm biriktirdim.
valla ofa kullanıcıları şimdiye kadar baya karizma duruyorlar :d bakalım araya dereye belki hafif siklet birini yerleştirir.
seri idare ediyor ama bağzı arkadaşların hoşuna gitmeyen gelişmeler var. bunu spoiler vermeden aktarabileceğimi sanmıyorum.
seri idare ediyor ama bağzı arkadaşların hoşuna gitmeyen gelişmeler var. bunu spoiler vermeden aktarabileceğimi sanmıyorum.
Anladım. Shigaraki Tomura reis ile ilgili bir arc da olmuş galiba. Bi ara açığı kapatırım artık... Teşekkürler ikinize de.Ben de çok üstünkörü bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla güzel ilerliyor. Aizawa ve Mikrofonlu öğretmen merkezde şu an hikayede.
Tomura'nın da başına bir şeyler gelmişti evet. Uzunda sürdü, 2-3 bölüm filan da değil. Ben Tomura'yı pek sevmediğimden fazla takip edemedim. :SAnladım. Shigaraki Tomura reis ile ilgili bir arc da olmuş galiba. Bi ara açığı kapatırım artık... Teşekkürler ikinize de.
Bnha çok dengesiz ya, bir güzel Arc geliyor sonra ya ortalama ya da kötü bir Arc geliyor sonra tekrar güzel Arc geliyor. Önümüzdeki Arc güzel olacak gibi.@twei @Eric Cartman Nasıl gidiyor seri sizce? Çok fazla bölüm biriktirdim.
T H I C CAll Might'ın ustası da az fit değil he .