Alakaları yok bence.Rak gibi birisi lan aslında Bakugo. xd Rak Baam'ın yanına gidip "Bir şey oldu mu sana siyah kaplumbağa, merak ettiğimden sormuyorum." gibi bir şey diyor ya. O hesap. :S
Alakaları yok bence.Rak gibi birisi lan aslında Bakugo. xd Rak Baam'ın yanına gidip "Bir şey oldu mu sana siyah kaplumbağa, merak ettiğimden sormuyorum." gibi bir şey diyor ya. O hesap. :S
Bakugo daha sert sadece. İnsanlara hislerini göstermeyi zayıflık olarak görenlerden o. Özellikle Midoriya ile dövüşlerinden sonra nefretin yerini saygı almıştır ve bu sevgiye dönüşmekte bence.Alakaları yok bence.
Zamanla sevgiye dönüşeceği doğru ama şu an bencilliği hala çok fazla. Muhtemelen bu gelişim de Endeavor'un yanında takıldıklarında olacak.Bakugo daha sert sadece. İnsanlara hislerini göstermeyi zayıflık olarak görenlerden o. Özellikle Midoriya ile dövüşlerinden sonra nefretin yerini saygı almıştır ve bu sevgiye dönüşmekte bence.
Eski Bakugo Midoriya'ya antrenmanda yardım etmezdi herhalde. Bir gelişme şu anda da sanırım.Zamanla sevgiye dönüşeceği doğru ama şu an bencilliği hala çok fazla. Muhtemelen bu gelişim de Endeavor'un yanında takıldıklarında olacak.
Endeavor, Todoroki, Mirio ve Tokoyami için.Aşırı abartılan bir seri. :/ Küçük bir evrene sahip, karakter desen ilgi çekici değil. Hikaye desen HxH ve Naruto gibi serilerden araklama. Fairy Tail'ın başlangıçta vaat ettiklerini bile edemiyor.
Cidden bu seriyi takip eden neden ediyor?
İzleyecek anime , okuyacak manga kıtlığındanAşırı abartılan bir seri. :/ Küçük bir evrene sahip, karakter desen ilgi çekici değil. Hikaye desen HxH ve Naruto gibi serilerden araklama. Fairy Tail'ın başlangıçta vaat ettiklerini bile edemiyor.
KötülerAşırı abartılan bir seri. :/ Küçük bir evrene sahip, karakter desen ilgi çekici değil. Hikaye desen HxH ve Naruto gibi serilerden araklama. Fairy Tail'ın başlangıçta vaat ettiklerini bile edemiyor.
Benim açımdan barındırdığı yaratıcı içerik yani çizim tarzı ve abidik güçler. Takip etme nedenim bu. Ha bi de mangasını takip etmek zamandan çalmıyor pek, 5 dkda okuyorum.Aşırı abartılan bir seri. :/ Küçük bir evrene sahip, karakter desen ilgi çekici değil. Hikaye desen HxH ve Naruto gibi serilerden araklama. Fairy Tail'ın başlangıçta vaat ettiklerini bile edemiyor.