Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bokko (1992-1996)

Seriyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Straw-hat da yapmış olabilir ben de. Hangimiz hatırlamıyorum ama böyle vukuatlarımız olur arada 😂
Cilt sonundaki açıklamada yazıyordu, sen yapmışsın.😆 En son 52'yi okudum, bayağı sürükleyiciymiş ya halkların yaşam mücadeleleri, savunma-saldırı taktikleri falan her şey çok gerçekçi hissettiriyor. Ana karakter öyle biri ki, her okurun takdirini ve saygısını kazanmıştır gerçekten, böyle bir felsefeyi benimseyip bu mertebeye ulaşmasına sebep olan geçmişteki olayları görmek de güzel olurdu.

Cilt sonundaki açıklamada yazıyordu, sen yapmışsın.😆 En son 52'yi okudum, bayağı sürükleyiciymiş ya halkların yaşam mücadeleleri, savunma-saldırı taktikleri falan her şey çok gerçekçi hissettiriyor. Ana karakter öyle biri ki, her okurun takdirini ve saygısını kazanmıştır gerçekten, böyle bir felsefeyi benimseyip bu mertebeye ulaşmasına sebep olan geçmişteki olayları görmek de güzel olurdu.
Cilt sonlarına bir şeyler yazmak gibi bir huyum da var :D
Devam edersen geçmişinden de kesitler görünüyor ama çok detay bekleme. Kakuri sıradan diyebileceğimiz bir insan ama ilkeli ve ilkesine sadık kalmaya çalışıyor.

Cilt sonlarına bir şeyler yazmak gibi bir huyum da var :D
Devam edersen geçmişinden de kesitler görünüyor ama çok detay bekleme. Kakuri sıradan diyebileceğimiz bir insan ama ilkeli ve ilkesine sadık kalmaya çalışıyor.
İnsanların sadece temel ihtiyaçlarına yoğunlaştığı ilkel zamanlar sonuçta. Ama bizim adam ölüm korkusu olmadan saldırıyor, kendisinden yardım istenmese bile muhtaç durumda olanlara kol kanat geriyor. Bir işe girişirkenki konsantrasyonu ve öngörüleri de müthiş, herhangi bir inanç ya da dünyevi istekler yüzünden falan odağını kaybetmiyor. Pek sıradan biri gibi değil bence ama ilerisi nasıl olacak bakalım.:sapkali:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık