Animeye güvenilmez de orada öldü demişlerdiSeride en gereksiz insanlar ölmüyor. Bobin reis ölürse yakarım buraları. :'(
Vay arkadaş avatarına ihanet etmişsin de haberimiz yokmuş.Umarım ölmemiştir kereta ya. Çok iyi karakter. WCI'da en sevdiğim karakterdi.
Ahaha. Morgans'ı dahil etmedim ben ona. BM Korsanları üzerinden konuştum. Hata etmişim. Hemen kuyumuz kazılıyor.Vay arkadaş avatarına ihanet etmişsin de haberimiz yokmuş.
Kıvırma şimdi WCI ne demek ada arcı değil mi ?Ahaha. Morgans'ı dahil etmedim ben ona. BM Korsanları üzerinden konuştum. Hata etmişim. Hemen kuyumuz kazılıyor.
İşte Morgans'ı hesaba katmamıştım yazarken ama dert değil. Bobbin olsa Bobbin'i profil fotoğrafıma koyardım.Kıvırma şimdi WCI ne demek ada arcı değil mi ?
Takılıyorum ya ama reyiz fena harcandı kör kurşunlara gitti daha Akainu'yu alacaktı oysa ki.İşte Morgans'ı hesaba katmamıştım yazarken ama dert değil. Bobbin olsa Bobbin'i profil fotoğrafıma koyardım.
Karakterin öldüğü kesin değilTakılıyorum ya ama reyiz fena harcandı kör kurşunlara gitti daha Akainu'yu alacaktı oysa ki.
Tasarımı o kadar iyiydi ki herkes beklentiye girdi işte. Naparsın.Takılıyorum ya ama reyiz fena harcandı kör kurşunlara gitti daha Akainu'yu alacaktı oysa ki.