Aynen ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta karşılarında güçten düşmüş WB yok.Araya girmesen bir 3 sayfa falan öyle gidecek gibiydi.
Big Mom tarafının oyları öncesine göre artmış. Ben de hala Bobbin'i kurtarabileceklerini düşünüyorum.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta karşılarında güçten düşmüş WB yok.Araya girmesen bir 3 sayfa falan öyle gidecek gibiydi.
Big Mom tarafının oyları öncesine göre artmış. Ben de hala Bobbin'i kurtarabileceklerini düşünüyorum.
Aksi yorum belirttiğim için üstüme alıyorum Ben konuyu okudum oyumu da attım, ama kendi görüşümü de söyledim. Bunda ne var ki?Konuyu okusanız, BM gider mi gitmez mi değil... BM gidiyor, ve sonuç ne olacak? Bu işte.
Bir sorun yok. Yalnızca çoğu kişi gitmez ki saçma falan diye yorum atmış. ondan dedim. Konuyu açan üyemizin "gitmez dolayısıyla ölür" tarzı yorumları görmek için açtığını düşünmüyorum. Herkes aynı yorumu atacak olsa bi anlamı kalmazdı yani.Aksi yorum belirttiğim için üstüme alıyorum Ben konuyu okudum oyumu da attım, ama kendi görüşümü de söyledim. Bunda ne var ki?
WB gibi delik deşik edilebilecek bi yonkou yok burada.Yılın espirisi
Top gibi sektirirler Linlin'i.WB gibi delik deşik edilebilecek bi yonkou yok burada.