Usopp’a bir daha saydıramayacağım çünkü en güçlü kılıç ustasının adı Wano’da bir kez bile geçmedi.Niye ne oldu ?
Usopp’a bir daha saydıramayacağım çünkü en güçlü kılıç ustasının adı Wano’da bir kez bile geçmedi.Niye ne oldu ?
Tahmin etmiştim xd. Cidden kılıcın memleketinde adının geçmemesi üzücü ama eğer gelmiş olsaydı Kaido ile nasıl bağlardı muammaUsopp’a bir daha saydıramayacağım çünkü en güçlü kılıç ustasının adı Wano’da bir kez bile geçmedi.
Zamanında ne zaymışım be AbovvvvvLuffy'den gelme parçamız:
H atunların en mükemmeli
A nlatamazsın kelimelerle güzelliğini
N esin sen bir tanrıça mı ?
C ennetten inme bir melek mi ?
O nlarda tanımlamaya yetmez sendeki benzersizliği
C anım istemiyor senden başka bir şeyi
K raliçe olmazsa, olmaz elinde Korsanlar Kralının hiçbir cevheri
Bu ne lanşslsğsösşd desene tikveşli ağır hancock fanı çıktıLuffy'den gelme parçamız:
H atunların en mükemmeli
A nlatamazsın kelimelerle güzelliğini
N esin sen bir tanrıça mı ?
C ennetten inme bir melek mi ?
O nlarda tanımlamaya yetmez sendeki benzersizliği
C anım istemiyor senden başka bir şeyi
K raliçe olmazsa, olmaz elinde Korsanlar Kralının hiçbir cevheri
Tiksav'ın Hancock fanlığı Battal Gazi'nin Sanji fanlığı ile yarışır.Bu ne lanşslsğsösşd desene tikveşli ağır hancock fanı çıktı
Nami ve Robin'e vereceği tepkiyi merak ettim.Keşke tayfayla tanışsa ya, çok komik muhabbetler döner gibi hissediyorum, tabii Sanji'yi saklamak lazım.
Yok estağfirullah o kadar da değil.Tiksav'ın Hancock fanlığı Battal Gazi'nin Sanji fanlığı ile yarışır.
Sanji bikaç dakika içinde taş olacağı için muhabbete katılamaz sanırımKeşke tayfayla tanışsa ya, çok komik muhabbetler döner gibi hissediyorum, tabii Sanji'yi saklamak lazım.
Kuytu bir köşede ikisini de taşa çevirip öldürür.Nami ve Robin'e vereceği tepkiyi merak ettim.
Robin'i bilmem de Nami için bu dediğin çok olası.Kuytu bir köşede ikisini de taşa çevirip öldürür.