Haterler
(şarkı kötü tıklamayın)
Kiku eğer dişi olsaydı zirveye oynardı.İnsanların tercihlerine karışmıyoruz
Nami ile Robin arasına gelir ama yine hancockun altında.
Tersten yarışmaya başlamış efendi
İşime geldiği kadarını aldım zatenHancock en güzeli değil ama. Benim top 5 listemde de olmaz
Standarttı düşük olabilir, en azından karakteri leş değil. Bunlarda ona aşık olan adamlardı. Bide ugly shaming yapma burada! xdZorodan önceki sevgilileri bu karının. Standartı düşük. Hiyori iyi değil
Alnı normal olan bir sürü karakter var. Kaldı ki alnı büyük de olabilir, Nami2nin falan da büyük ama yüzüyle doğru orantıda. Ancak Hancock'un durumu anormal. Yanlardan basık uzun bir kafası var, yüzü bu kafanın çok az bir kısmını oluşturuyor. Karakteri desek en leş karakterlerden birisi. Charloss'tan farkı yok birisi Kutsal olduğu için her boku yapabileceğini sanıyor Hancock ise güzel olduğu için. Bide Nami'nin karakteriyle karşılaştırıyorlar.Nami'nin bacısındaki ispanyol havası çok hoş bence, bir de gördüğünüz gibi alnı One Piece cover'ı çizilebilecek büyüklükte değil.
Erkekten kadına dönüşenleri de katacaksak crocoyu hancockun üstüne koyarım. Kiku da bakkinin bir tık altı olurKiku eğer dişi olsaydı zirveye oynardı.
Bak Nojiko, Reiju, Nami, Robin, Hiyori, bunlar Hancock’u yerlerNami ile Robin arasına gelir ama yine hancockun altında.
Bunlardan sadece reiju bir tık önde onu da sanjinin ivankov operasyonu geçirmiş hali olarak gördüğüm için ciddiye alamıyorum alsam bil 2-3 olurBak Nojiko, Reiju, Nami, Robin, Hiyori, bunlar Hancock’u yerler
Bundan 10 sene sonra seri bitince Zoronun çocuğu olur Roronoa Boro diye, haterların dilinden düşmezsiniz şu dilimize pelesenk olmuş laf ile, onu diyeyimStandarttı düşük olabilir, en azından karakteri leş değil. Bunlarda ona aşık olan adamlardı. Bide ugly shaming yapma burada! xd
Brook’un afrosu bile daha güzel Hancock’danBunlardan sadece reiju bir tık önde onu da sanjinin ivankov operasyonu geçirmiş hali olarak gördüğüm için ciddiye alamıyorum alsam bil 2-3 olur