Marguerite ve Domino > Yılan
Marguerite intihar eder bu sözlerini duysa. Tüm Kuja halkı tapıyor, süper popüler kadın.Marguerite ve Domino > Yılan
Kendi güzelliğinin farkında değil xDMarguerite intihar eder bu sözlerini duysa. Tüm Kuja halkı tapıyor, süper popüler kadın.
Hoş bir apla. Ancak gerçeklerin farkında olmak lazım. Mesela Zoro Sanji'yi özünde seviyor. Sanji'de Zoro'yu. Buradakiler anca birbirini yiyor. Deliler işte.Kendi güzelliğinin farkında değil xD
Ne ablası 18 yaşındaHoş bir apla. Ancak gerçeklerin farkında olmak lazım. Mesela Zoro Sanji'yi özünde seviyor. Sanji'de Zoro'yu. Buradakiler anca birbirini yiyor. Deliler işte.
Apla işte.Ne ablası 18 yaşında
Şimdi düşündüm de Monet falan da fena değil. Güzeller çok güzel çirkinler çok çirkin One Piece'te
https://pin.it/nx5vd5ssrmdgs7E öyle diyorsan Hancock ya da Hiyori ile yarıştır bari. (Komurasaki hali olmasın ama o hali bildiğin çirkin bunun. )
Hahaha, iyiymiş bu. Hancock tam balon ya. Ondan güzelleri çıktı 2 yıl sonra.Birisi Hancock'u ortadan sıkılmış diş macununa benzetmişti, kim yaptı hatırlamıyorum ama baya doğru bir benzetme.
Kum saati nami mi yoksa kafasının neredeyse çizilmediği robin mi? Kusura bakmayın da timeskip sonrası bütün kadınlar öyle. Ama bu hancock'un biricik olduğu ve en güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Benzetme doğru ama işe yaramaz. Az daha çalışmak lazım.Birisi Hancock'u ortadan sıkılmış diş macununa benzetmişti, kim yaptı hatırlamıyorum ama baya doğru bir benzetme.