Nel,İnoe,Nemu.
Nel'e kimse oy vermemiş , Zarakinin sevgiliside iyiMasaki Kurosaki'yi de iyi tasarlamış mangaka bence o da güzel ve sempatik baya.
Ancak beni son arcta en çok şaşırtan karakter İsane olmuştu.Eskiden önemsemezdim güzel olarak bile görmezdim ama mangaka son arcta çizimlerini çok detaylı ve iyi yaptı sanki yada bana öyle geldi.Özellikle şu Zaraki'ye öldü mü diye sorduğu kısımda verdiği yüz ifadeleri mükemmel çok iyi çizmiş mangaka.
Aynen senden başka veren yok.Unohana alamadım yer yok Soifon bile almadım seçmek durumunda kalınca.Daha kadınsı olanları seçmeye çalıştım.Nel'e kimse oy vermemiş , Zarakinin sevgiliside iyi
Sonunda Masaki seven birini gördüğüm iyi oldu.Bu arada kuukaku diyip dururlardı zamanında tek oy çıkmamış ona şaşırdım.Minnak Kurosaki, Candice ve bizim Kyoraku reyizin yavşadığı hatun epey hoşlar bence. Yoruichi'yi de gönüllerin şampiyonu ilan edip benden bu kadar diyorum
Bambietta çok tehlikeli kadın duymak istemezsin one piece böyle şeyleri çizmeye cesaret eder mi bilmem sanmıyorum.Cevabım bu değil ama diyesim geldi.
Bambietta Basterbine Bombastica.
İyice laf yesin istiyorsunuz tabii. Çizsin tier mier. Seviyeler artsın istiyorsunuz. Yemezler!!Bambietta çok tehlikeli kadın duymak istemezsin one piece böyle şeyleri çizmeye cesaret eder mi bilmem sanmıyorum.