Zogolo 29 Nis 2020 #113 Düşününce hepsi güzel. Üstelik kıyafetin de ayırt edici bir tarafı yok. Bir de one piece e bak her anlamda özgürlük var ama kadınların çoğu birbirine benziyor.
Düşününce hepsi güzel. Üstelik kıyafetin de ayırt edici bir tarafı yok. Bir de one piece e bak her anlamda özgürlük var ama kadınların çoğu birbirine benziyor.
Master of Puppets 29 Nis 2020 #114 Yoruiçi demeye girdim, daha önce demişim, bi' daha diyorum. mmah: Gizli İçerik
Büyük Korsan Kaidou 29 Nis 2020 #116 Anket sorusu "en" güzel ama üç seçenek sunulmuş, aralarında oylama mı yapacağız
Bavs 29 Nis 2020 #118 Bleach izlemedim ama yoruichi ve orihime hariç oy atılcak kimse yok. Bu kadar çirkin kadın daha önceden bir arada görmemiştim.
Bleach izlemedim ama yoruichi ve orihime hariç oy atılcak kimse yok. Bu kadar çirkin kadın daha önceden bir arada görmemiştim.
demoninthedarkness 29 Nis 2020 #119 Bavs dedi ki: Bleach izlemedim ama yoruichi ve orihime hariç oy atılcak kimse yok. Bu kadar çirkin kadın daha önceden bir arada görmemiştim. Genişletmek için tıkla ... İnsanda göz zevki olmayınca böyle oluyo demekki.
Bavs dedi ki: Bleach izlemedim ama yoruichi ve orihime hariç oy atılcak kimse yok. Bu kadar çirkin kadın daha önceden bir arada görmemiştim. Genişletmek için tıkla ... İnsanda göz zevki olmayınca böyle oluyo demekki.