Sesshomaru Salı saat 07:27'de #1,151 Kuzan dedi ki: Aynen öyle tarihin en güçlü Zanpakto'su olan Nozarashi'yi daha detaylı görelim. Genişletmek için tıkla ... 666 yeni sezona kaldı büyük ihtimal...
Kuzan dedi ki: Aynen öyle tarihin en güçlü Zanpakto'su olan Nozarashi'yi daha detaylı görelim. Genişletmek için tıkla ... 666 yeni sezona kaldı büyük ihtimal...
William cutting Salı saat 08:05'de #1,152 ReaperDuke dedi ki: Mayuri acaba Nemu'yu hougyoku ilemi kıyasladı ? Seni geçtim derken Genişletmek için tıkla ... Onunla kıyaslamadı. Mayuri geçemedi bu arada, Nemu'nun benzerini Urahara da yaptı. Şu yanındaki iki çocuktan bahsediyorum.
ReaperDuke dedi ki: Mayuri acaba Nemu'yu hougyoku ilemi kıyasladı ? Seni geçtim derken Genişletmek için tıkla ... Onunla kıyaslamadı. Mayuri geçemedi bu arada, Nemu'nun benzerini Urahara da yaptı. Şu yanındaki iki çocuktan bahsediyorum.
Sesshomaru Dün 22:49 da #1,153 Sözde bu bölüm 1 saat olacaktı ama gelecek haftaya da bölüm koymuşlar. Birleştirmemişler, bakalım o da standart mı olacak.
Sözde bu bölüm 1 saat olacaktı ama gelecek haftaya da bölüm koymuşlar. Birleştirmemişler, bakalım o da standart mı olacak.
Riful Dün 23:07 da #1,154 Sesshomaru dedi ki: Sözde bu bölüm 1 saat olacaktı ama gelecek haftaya da bölüm koymuşlar. Birleştirmemişler, bakalım o da standart mı olacak. Genişletmek için tıkla ... Haftaya 13. ve 14. bölüm art arda yayınlanacak. Kesin bilgi.
Sesshomaru dedi ki: Sözde bu bölüm 1 saat olacaktı ama gelecek haftaya da bölüm koymuşlar. Birleştirmemişler, bakalım o da standart mı olacak. Genişletmek için tıkla ... Haftaya 13. ve 14. bölüm art arda yayınlanacak. Kesin bilgi.
Trafalgar Law Dün 23:45 da #1,155 Daha önce sevdiğimi söylemiştim bu bölümle netleştirdim. Quincylerde ki favım da Bazz. Kendisine yükseldim. Yetiş ya Orihime iyileştirmen gereken adamım var.
Daha önce sevdiğimi söylemiştim bu bölümle netleştirdim. Quincylerde ki favım da Bazz. Kendisine yükseldim. Yetiş ya Orihime iyileştirmen gereken adamım var.