Komamura'ya BA-YIL-DIM. Jinka tekniği hem görünüm hem güç olarak çok çok iyiydi. Ama Komamura'ya ne olacak şimdi.
Yok öyle biri artık.
Komamura'ya BA-YIL-DIM. Jinka tekniği hem görünüm hem güç olarak çok çok iyiydi. Ama Komamura'ya ne olacak şimdi.
Baya güçlü bir rakibi yenmesini sağladı İchigo ve İshida’nın teknikleri gibi verdiği güç fazla ama bedeli de oluyor.Malesef birşey dersem fena spoiler vermiş olurum.Komamura'ya BA-YIL-DIM. Jinka tekniği hem görünüm hem güç olarak çok çok iyiydi. Ama Komamura'ya ne olacak şimdi.
Reise ne kadar kaldı ondan bahset ya.Baya güçlü bir rakibi yenmesini sağladı İchigo ve İshida’nın teknikleri gibi verdiği güç fazla ama bedeli de oluyor.Malesef birşey dersem fena spoiler vermiş olurum.
İzlerken kendi de diyordu ama inanmak istemedim. Üzüldüm.Yok öyle biri artık.
Devamlı kullanabilse rakipsiz olurdu. Ondan bedeli çok ağır olmuş.Baya güçlü bir rakibi yenmesini sağladı İchigo ve İshida’nın teknikleri gibi verdiği güç fazla ama bedeli de oluyor.Malesef birşey dersem fena spoiler vermiş olurum.
Bu sezon çıkar o dövüş.Hatta o kadar hızlı gidiyorlar ki boss dövüşünü bile verirler diye düşündüm ama sığmaz herhalde bu sezon gelmesin diğer sezonda gelmeli.Buna rağmen nette ikinci sezon ağır ilerliyor yazanı okudum şaka gibi.Reise ne kadar kaldı ondan bahset ya.
Bence 7. bölümde görürüz .Reise ne kadar kaldı ondan bahset ya.
10-11-12. bölümler olacak gibi.Ondan önce de yeterince olay yaşanıyor.3 bölüm sürmez gibi ama o civarlarda başlayıp biter.Bence 7. bölümde görürüz .
Çok hızlı ilerliyor yav nasıl ağır. Komamura dövüşü hızlı ve keyifli geçti millet enteresan.Bu sezon çıkar o dövüş.Hatta o kadar hızlı gidiyorlar ki boss dövüşünü bile verirler diye düşündüm ama sığmaz herhalde bu sezon gelmesin diğer sezonda gelmeli.Buna rağmen nette ikinci sezon ağır ilerliyor yazanı okudum şaka gibi.
Mangadan baktım 1 cilt sonra Zaraki'ye geçiyorlar, 17 bölümde 10 cilt civarı işlendiyse 2 bölüm sonra geçebilir, Böyle giderse son parta malzeme kalmayacak mangada, noveller işlenecek gibi.10-11-12. bölümler olacak gibi.Ondan önce de yeterince olay yaşanıyor.3 bölüm sürmez gibi ama o civarlarda başlayıp biter.