Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Sails (2014-2017)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
max'in aksanı sinir bozucu. sonradan öğrenme ingilizceyi herhalde.
bi de bu define adası kitabıyla aynı mı gidiyor. eğer böyleyse okuyasım var kitabı.

Erken çıkmış bölüm.

Adamlar yine tüm bütçeyi sezon finaline ayırmış. :ehe: Muhteşemdi.
Long John Silver efsanesi sonunda başlıyor.:respect:

Başlarda ne yavşak adam heryeri karıştıyor diyordum sonra karakter yavaş yavaş değişti adamsın Long John Silver :D

Ulan ne finaldi be. Ölmesini istediğim Hornigold tuttu bir şeyleri :D Darısı Max ve Guthrie'nin başına. Yeni sezon efsane olacak

şu define adası kitabıyla ilgili okuyanlar bi aydınlatabilir mi ya ? çocuk kitabı mı yoksa dizi gibi mi ?

Son bölüm efsane be tüylerim diken diken oldu. Flint- Rackham - Blackbeard - Bonney - Silver hatta sevmediğim Dobb bile efsaneydi bu bölüm çok iyiydi. Rackham Vane'nin ölüşünden sonra biraz olgunlaşmaya başladı BB'de bir ışık gördü onda hadi hayırlısı :D

Diziyi biraz daha dikkatli seyredince Jacob Garrett karakterinin (son iki bölümdür Billy ile takılan , Vane in idamında isyan çıkartması için anlaşılan çığırtkan abi) aslında ikinci sezon dizide olduğunu gördüm.
Bonney psikopata bağlamış halde handa takıldıktan sonra Max tarafından çeki düzen verilir tatlış bir halde giydirilir. Jacob Bonney in yanına gelir , onu fahişe sanmaktadır. Biraz konuşup Bonney i odasına götürür. Bizde aha hatun bunuda kesicek herhalde diye düşünürüz. ( O pozisyonda en iyi ihtimal ve en emin olamadığımız ihtimal ikisinin sevişmesidir zaten) Herneyse odayı Idelle basar Jacob la Bonney i ayırır hatunu ortamdan ayırır ve Jacob kefeni yırtmıştır.

Bu arada son iki sezonda Max in yüzüne odaklı bitiyor ve ilk sezon finalinde de Flint in adaya düşmesini epilog olarak sayarsak yine Max ve Elenor yüzleşmesiyle bitiyor ilk sezonda.
Kuvvetle muhtemelen Max i finale kadar izleriz hatta epilog olarak bu uzun hikayeyi bildiği kadarıyla anlatan yaşlı bir kadın olarak bile görebiliriz. Dizinin Max gibi hayatın sillesini yemiş sivil bir karakteri de ince ince uc sezondur işlemesi ayrı güzel

Dizinin ilk sezonu ortalama güzellikteydi 6/10
İkinci sezon bence felaket bir sezondu 2/10 anca veririm bu sezona. Ned Low gibi bir karakter çıkarıyorsun 1.5 bölümde gömüyorsun. Zaten ondan sonra sezonda hiçbir şey olmuyor. Sadece finalde Flint'in değişimine yol açan şeyler oluyor.

Ama 3. Sezon harbiden EFSANE olmuş benim için. 9/10 gönül rahatlığıyla veririm. Her bölümü merakla izledim. Finali izlerken lan burada bitmesin sezon dedim..

Ayrıca dizinin Opening i çok başarılı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık