Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Lagoon

Tür: Aksiyon
Stüdyo: Madhouse
Bölüm Sayısı: 27
Sezon Sayısı: 2 ve 5 ova

Okajima Rokuro, sıkıcı ve sıradan bir hayat yaşayan normal bir Japon iş adamıdır. Bir gün bir iş için Güneydoğu Asya'ya gitmesi gerekir. Gitmek için bindiği botu Black Lagoon adlı paralı bir korsan grubu yakalar. Bazı yaşanan olaylar sonucu Rokuro gruba katılmaya karar verir. Zamanla yeni işine ve yaşadığı yere uyum sağlamaya çalışır.

Karakterler:

Revy apla kadar badass kadın karakter çok az şu piyasada. Tam bir makina, hükümet gibi kadın şerefsizim. Saygılar apla.

Şu hizmetçi kıyafeti giymiş kadın baya tatlıydı, animesine bakmıştım sadece ve oda baya oldu unuttum. Mangası nasıl anineya göre iş yaparmı?

O ikisine o kadar yükselmiyorum ben. Benim arkadaş Balalaika'yı bire koyuyor ama. Sarışın rahibe aplayı da ikiye koyarım. :)
Onu unutmuşum :'c bu da benim ayıbım olsun.

Kadın - erkek fark etmeksizin tüm karakterleri çok iyi aslında bu serinin ya. Balalaika, Roberta, Dutch, Benny Boy, Shenhua, Eda(bahsettiğin rahibe), Chang, Revy v.s daha adını sayamadığım tonla sevdiğim karakter var. Side karakterler falan ama diyalogları falan çok iyi ya. Hepsine bir arka-plan yazılmasını isterdim.

Shenhua'yı anmamak da sana yakışmadı.
O da benim ayıbım abi ya... Kabul ediyorum :'t Dr. Hiluluk'un mesajını mesajını cevaplarken aklıma yeni geldi...

Sen de Frederica'yı unutmuşsun ama abi, yakıştı mı

Kadın - erkek fark etmeksizin tüm karakterleri çok iyi aslında bu serinin ya. Balalaika, Roberta, Dutch, Benny Boy, Shenhua, Eda(bahsettiğin rahibe), Chang, Revy v.s daha adını sayamadığım tonla sevdiğim karakter var. Side karakterler falan ama diyalogları falan çok iyi ya. Hepsine bir arka-plan yazılmasını isterdim.

O da benim ayıbım abi ya... Kabul ediyorum :'t Dr. Hiluluk'un mesajını mesajını cevaplarken aklıma yeni geldi...

Feci Cowboy Bebop tadı veriyor ya oradan yakalamıştı beni de. Onun kadar dramatik karakterleri yok ama benzer işler. Katılıyorum kadın erkek tüm karakterler çok iyi ama simp olacaksak Revy aplaya oluruz ondan dedik. :)

Ulan şu bolluğa bak be. Kalpazan kız > one pieceteki bütün kızlar

Feci Cowboy Bebop tadı veriyor ya oradan yakalamıştı beni de. Onun kadar dramatik karakterleri yok ama benzer işler. Katılıyorum kadın erkek tüm karakterler çok iyi ama simp olacaksak Revy aplaya oluruz ondan dedik. :)
Okajima vibe'ı veriyorsun biraz da şakayı bırakırsam. Revy ile mutluluklar diliyorum sana Okajima-kun.

Ulan şu bolluğa bak be. Kalpazan kız > one pieceteki bütün kızlar
Abi şimdi Oda'yı katarsan işin içinden çıkamayız yalnız ...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık