Sadece Yami üzerine bölüm, nadir oluyor. O kadarcık olsun diyelimYami bölümü de neymiş la, yeni sözcükler mi türetiyonuz
Bu bölüm döktürmüş, hem Yamili bölümler hatrı sayılır kadar var.Sadece Yami üzerine bölüm, nadir oluyor. O kadarcık olsun diyelim
Prof dediğin kim, çıkaramadım?Bu bölüm döktürmüş, hem Yamili bölümler hatrı sayılır kadar var.
Bizim boğa timi ülkeyi kurtaracak gibi. Bence Elmas Ülkesindeki Prof. çok dehşet bir şey çıkacak, bütün bu reenkarne olayları bundan vücut bulmuş olabilir.
Hani elmas çocuğu ve kız arkadaşını eğiten/dövüş makinesi yapan ve kız arkadaş ölünce geri hayata döndüren sonrada dövüş canavarı olarak beyaz gecenin şeytanlarına pazarlayan eleman yok mu, işte o.Prof dediğin kim, çıkaramadım?
Anladım, baktım Morris, şu Elmas krallığını manipüle eden adam. Yüzü bile tam belli değil, tam Yonca krallığı karışmışken pat diye yeni bir güç olarak ortaya çıkabilirler Elmas tarafı olarak.Hani elmas çocuğu ve kız arkadaşını eğiten/dövüş makinesi yapan ve kız arkadaş ölünce geri hayata döndüren sonrada dövüş canavarı olarak beyaz gecenin şeytanlarına pazarlayan eleman yok mu, işte o.
Bence bu olaylar yatışınca, siz daha hiçbir şey görmediniz diyerek ortaya çıkacaklar.Anladım, baktım Morris, şu Elmas krallığını manipüle eden adam. Yüzü bile tam belli değil, tam Yonca krallığı karışmışken pat diye yeni bir güç olarak ortaya çıkabilirler Elmas tarafı olarak.