Bekliyorsan anime çıkınca izlersin, animeyi sezonluk yaparlar gibi. Mangaya yetişmez, yine arada epey fark kalır. Ondan sonra zaten devamını merak edip başlarsın mangayaTeşekkürler.Mangadan bir kaç bölüm baktım ve ilgimi çekti.Animesini bekliyorum.

Bekliyorsan anime çıkınca izlersin, animeyi sezonluk yaparlar gibi. Mangaya yetişmez, yine arada epey fark kalır. Ondan sonra zaten devamını merak edip başlarsın mangayaTeşekkürler.Mangadan bir kaç bölüm baktım ve ilgimi çekti.Animesini bekliyorum.

Bu manganın çizimleri öteki şonenlere bakarsak temiz ve düzgün. Karakterlerin birbirine benzemesi esas karakterler arasında pek yok. İlk bölümler mangakanın eli alışıyor, bir tutarlılık olmayabilir ama zamanla düzelir ve alışırsın. Üstelik yirmilerdeysen en iyi arc'lara yaklaşmışsın, yakında akar hikaye.Animeyi beklicektim ama dayanamayıp okumaya başladım.20 bölüm kadar okudum.Her karakter birbirine benziyor.Çizimler karışık.Belki de manga okuma alışkanlığım çok olmadığından bana öyle gelmiştir.Devam etsem mi bilemedim![]()
Seri gayet iyi gidiyor.Güzel şekilde devam ettirirse efsaneler arasına girebilir.Karakterlere gelecek olursam Yami reis en mükemmeli.İmparatorumuzu da sevdim değişik biri
Bizim loncamızda en sevdiğim Luck.Kadın karakterlerden en beğendiğim lonca başı olan Charlotte.Okumaya devam güzel gidiyor.
Abartı ecchi beklemem bu mangadan, umarım olmaz.
Daha fazla bilgi 22 Temmuz'da Tokyo'da ve 29 Temmuz'da Osaka'da yapılacak olan Jump Victory Carnival 2017 'de açıklanacakmış.http://www.moetron.com/post/161308272253/black-clover-tv-anime-key-visual-staff
Anime için personeller açıklanmış. Yakındır çıkması.
İlk resmin alt tarafında Aster diyormuş ki "Yuno neden bu kadar erkeksi olmak zorunda!"
![]()