Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Black Clover

Aster a tam power up gelme zamanı kol iyileşti,power up ın geleceği yeri Yami gösterdi bakalım bekliyorum Ki üzerinden power up.

Bölüm 85 link: İlerleyen Boğa

Hemen olaya girdiler güzeldi. Aster tam gaza gelmiş ilerliyor ama işleri çok zor. Finral olmasa ölüydü. Orada Vetto dengi biri ve elmas çocuk var karşılarında. Birkaç general daha varsa yanlarında epey güçlü sayılırlar.

Bizimkiler fazlasıyla yetersiz. Takviye kuvvet gelecek ama nereden. Cadılar hiç gözükmedi ortada. O görünenleri ayak takımı olarak kabul ediyorum. Koca ormanda elbet güçlü cadılar olmalı. Keşke kraliçe gelse de güçlü karakter görsek:D

Renkli sayfa epey kötüydü. Aster kaslı adam olmuş 155'lik kaslı adam:p Hele o kızlar nedir. Vanessa-chan siyah beyaz çok daha güzeldin:oops:

A
Bölüm 85 link: İlerleyen Boğa

Hemen olaya girdiler güzeldi. Aster tam gaza gelmiş ilerliyor ama işleri çok zor. Finral olmasa ölüydü. Orada Vetto dengi biri ve elmas çocuk var karşılarında. Birkaç general daha varsa yanlarında epey güçlü sayılırlar.

Bizimkiler fazlasıyla yetersiz. Takviye kuvvet gelecek ama nereden. Cadılar hiç gözükmedi ortada. O görünenleri ayak takımı olarak kabul ediyorum. Koca ormanda elbet güçlü cadılar olmalı. Keşke kraliçe gelse de güçlü karakter görsek:D

Renkli sayfa epey kötüydü. Aster kaslı adam olmuş 155'lik kaslı adam:p Hele o kızlar nedir. Vanessa-chan siyah beyaz çok daha güzeldin:oops:
Aynen güçlü cadılar olması lazım, 7li cadı meclisi falan bir şeyler uydursun. O değilde kız Aster'in yüzünü mü tırmaladı.:D

Aster lider gibi davranıyor ama bu da bir artı, gerçi bu grupta mantıklı düşünen yok, bunun öne çıkması normaldi. Renkli sayfalarda tamamen katılıyorum.

A

Aynen güçlü cadılar olması lazım, 7li cadı meclisi falan bir şeyler uydursun. O değilde kız Aster'in yüzünü mü tırmaladı.:D

Aster lider gibi davranıyor ama bu da bir artı, gerçi bu grupta mantıklı düşünen yok, bunun öne çıkması normaldi. Renkli sayfalarda tamamen katılıyorum.
Aster küçük Yami zaten:p Hem kas açısından hem liderlik açısından. Aster'in en güzel özelliği çöplerle olan dövüşleri uzatmadan tak diye kazanabilmesi. Hemen indirdi boş konuşanı gereksiz uzatmadan.

Cadılar çok masum duruyorlar. Kız kedi gibi tırmıkladı Aster'i:p Kraliçe ve öteki güçlü cadılar girer yakında. Licht'in kız, elmaslar falan güzel bir ekşınlı bölümlere girdik artık:D

Geçende 2 günde güncele geldim de ana karakterin büyü gücü olmaması beni rahatsız etti. Bir de çok çabuk güçleniyorlar bence. Sasuke veledi özellikle uçmuş gitmiş.
Bu bölümde de hiç heyecan yoktu ya hem de günceldeki ilk bölümümde :(

Aster'de büyü gücü olmaması çok feci bir şeye bağlanacak. Licht reyiz önceki söylemleri bunu gösteriyor.

Mananın sevdikleri = güçlü insanlar, sevgi artıkça güç artıyor. Bunlar soylular ve az sayıda varoş.
Mananın sevmedikleri = normal insanlar, varoş fareleri bunlar.
Mananın nefret ettikleri = ??.^.??

Aster'de büyü gücü olmaması çok feci bir şeye bağlanacak. Licht reyiz önceki söylemleri bunu gösteriyor.

Mananın sevdikleri = güçlü insanlar, sevgi artıkça güç artıyor. Bunlar soylular ve az sayıda varoş.
Mananın sevmedikleri = normal insanlar, varoş fareleri bunlar.
Mananın nefret ettikleri = ??.^.??
Seride henüz iyi kötü net belli değil, bu diğer krallıkla olayı iyi anlatırlarsa güzel olur. Seri daha gizemlerini açmadı.
Geçende 2 günde güncele geldim de ana karakterin büyü gücü olmaması beni rahatsız etti. Bir de çok çabuk güçleniyorlar bence. Sasuke veledi özellikle uçmuş gitmiş.
Bu bölümde de hiç heyecan yoktu ya hem de günceldeki ilk bölümümde :(
Hızlı okuduğundan da öyle olmuş olabilir, bende güncele birden gelince ufak öyle hissettim. Zamanla oturur.

Seride henüz iyi kötü net belli değil, bu diğer krallıkla olayı iyi anlatırlarsa güzel olur. Seri daha gizemlerini açmadı.

Hızlı okuduğundan da öyle olmuş olabilir, bende güncele birden gelince ufak öyle hissettim. Zamanla oturur.
Bu bölümde bir şey yoktu la ama Aster şeytan ile ilgili bir şey çıkacak. İlk bölümde 5 yapraklı lonca şeytan mı ne diyordu.

Bölüm 86 link: Nefret'in Alevleri

Bu üçüncü gözler gerçekten güçlü. Bizimkiler bir dünya avantaja sahip. Finral portal açıyor, Vanessa Aster'i kontrol ediyor, Aster'in elinde bug gibi kılıçlar var ama yine de baskın olan üçüncü göz.

Bu açıdan bunu da Vetto'ya yaptıkları gibi indiremeyip en son başkasına bırakacaklar gibi. En son kraliçe gelip indirebilir üçüncü gözü.

Sonunda gizemli şeyler açıklanmaya başladı. Normal insanlardan farklı bir tür oldukları teorileri vardı, gerçekten farklılar. Daha açmazlar, çıtlattılar gibi sadece. Ama nefret nedenleri belli. Bizim krallık satmış bunları.

Lich Reyiz'i gördük. Adam karanlık dünyaya aydınlık getireceğini söylerken doğru söylüyormuş. İnsanlardan hesap sor reyiz sonra da adaleti getir:respect:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık