Yok galiba, yanlış hatırlamıyorsam onun şeytanı Astaroth idi hatta panelde de bahsediyordu.O değilde bu julius lucifero'nun kalbini yiyor galiba şeytan kalbi kazanmak için yemen mi lazım acaba.
Yok galiba, yanlış hatırlamıyorsam onun şeytanı Astaroth idi hatta panelde de bahsediyordu.O değilde bu julius lucifero'nun kalbini yiyor galiba şeytan kalbi kazanmak için yemen mi lazım acaba.
Son panelden anladığım kararıyla julius sadece konuşmaya gelmiş gibi gözükmüyor, Astayla aralarında dövüş vb bir şeyler yaşanabilir.Kim isteyebilir? Biraz daha açık yazarsan daha iyi bir şeyler yazabilirim
Yaşansa da sonuçlar çok belli gözüküyor anime boyunca ölen düzgün bir karakter bile yok flashbackler dışındaSon panelden anladığım kararıyla julius sadece konuşmaya gelmiş gibi gözükmüyor, Astayla aralarında dövüş vb bir şeyler yaşanabilir.
Hah şimdi oldu. Aynen ondan öyle bir yamukluk ben de bekliyorum. Hem kim gelip, buraya kadar geldin ama bu son, diye giriş yapar. Ayrıca bir kaç bölümden panelleri toplamışlar da öyle bölüm yapmışlar gibi parça pinçik hikayesi var bu bölümün.Son panelden anladığım kararıyla julius sadece konuşmaya gelmiş gibi gözükmüyor, Astayla aralarında dövüş vb bir şeyler yaşanabilir.
Haliyle önce rahibe Lilly'e saldırabilir demek istedim.
Sanırsam bahsettiğin panel bu evet doğru fakat Elf ve Spade arclarında bile ölen çıkmadıysa ben bu animeden daha fazla bir şey bekleyemem sanırımson bölümde elinde luciferonın kalbini tuttuğu panelden hemen sonra gelen ufak bir panelde ses efekti çizmiş mangaka orada. Isırma sesi gaiba o , kalbi yiyerek güç kazanabilir julius(telefonda olduğum için paneli atamıyorum)