Detaylar belli oldu:Yakında bir popülerlik anketi olacakmış bu serininde.
Bu aralar çoğu serinin anketi global olduğu için bunun da global olmasını bekliyorum ben.
Bu oyun amacı ne ?Detaylar belli oldu:
Black Clover's 5th Character Popularity Poll will start on March 29th and end on May 31st. Participants will be able to cast their votes online and once per day.
29 Mart'ta başlayacak. 31 Mayıs'ta bitecek. Online oy kullanımı olup, günlük 1 tane oy kullanılacak.
Herkes 1 tane kullanır kesinikleDetaylar belli oldu:
Black Clover's 5th Character Popularity Poll will start on March 29th and end on May 31st. Participants will be able to cast their votes online and once per day.
29 Mart'ta başlayacak. 31 Mayıs'ta bitecek. Online oy kullanımı olup, günlük 1 tane oy kullanılacak.
Bu oyun değil. Popülerlik anketi. İstediğin karakterleri, belirlenen bir zaman dilimi boyunca günlük bir sefer oyluyorsun.Bu oyun amacı ne ?
Oyun derken. Oylama olarak. Sağol bilgilendirdigin için.Bu oyun değil. Popülerlik anketi. İstediğin karakterleri, belirlenen bir zaman dilimi boyunca günlük bir sefer oyluyorsun.
Şey demek istemiş. Bu oyların amacı ne : )Bu oyun değil. Popülerlik anketi. İstediğin karakterleri, belirlenen bir zaman dilimi boyunca günlük bir sefer oyluyorsun.
Hmm, kusura bakma yanlış anladım o zaman ben. Bu oylamanın amacı okuyucuların sevdiği karakterleri belirlemek. Verilen oyların amacı ise okuyucular hangi karakterleri layık görüyorsa, onu listeye koymak için bunu yapmaları gerek :SOyun derken. Oylama olarak. Sağol bilgilendirdigin için.