Animeden bir kaç bölüm bakıp mangaya geçtim ama yarısını bile okumamışımdır. Buna rağmen okuyorum xkdkdkelşwBen de başlarda animeden izlemiştim
Buna bir ara baştan bakacağım
Animeden bir kaç bölüm bakıp mangaya geçtim ama yarısını bile okumamışımdır. Buna rağmen okuyorum xkdkdkelşwBen de başlarda animeden izlemiştim
Bence de bazen 0 dan başlamak iyidir :dAnimeden bir kaç bölüm bakıp mangaya geçtim ama yarısını bile okumamışımdır. Buna rağmen okuyorum xkdkdkelşw
Buna bir ara baştan bakacağım
TabisiBence de bazen 0 dan başlamak iyidir :d
Bu karakterler canon, mangada ileride de tekrardan kullanılırlar, Elmas Krallığı söz konusu olursa tekrardan kesin kullanılırlar.Dün mangasını okumaya başladım. 82. bölümde fanzel kruger diye bir herif çıktı ama daha önce ne gördüğümü hatırlıyorum ne de başka bir şey. Anime çıkıp sonra manga'da işlenen bir karakter mi bu?
Marsın krallığı değiştirmeye çalışmasından kesin işleyecekleri. Hiç olmadı büyük bir savaş çıkınca gelirler yardım için gelebilirler.Bu karakterler canon, mangada ileride de tekrardan kullanılırlar, Elmas Krallığı söz konusu olursa tekrardan kesin kullanılırlar.