Ahahaha.Yok iyi böyle. :/ O kadar kas fetişi isen başka site açmana gerek yok Metin, OP da paklar seni, WB'ye bak maşallah 72 yaşında Arnold'dan kaslı, şimdi yarışmaya soksan ölüm döşeğinde bile sırıtmaz, tam OP fanı olarak sana göre bence. :S Toriko okuyanlara nasıl laf atarız, nasıl aşağılarız diye kaç takla attınız la, utanın azcık. Neymiş seride herkes kaslı imiş, ulan açın OP'a bakın, en dandik çöplerde bile baklava var, kaslı olmayan tek karakter BB, onda da Türk kası var. Konusu avcılık olan shounen seride bırakın da adamlar kaslı olsun. Komatsu dolayısıyla gereksiz yere shounen aiye yaklaşıyor bile diyebilirsiniz ama okuyanları aşağılamaya hakkınız yok. Her Toriko mevzusunda alta subliminal mesaj verir gibi 'kaslılar' yazmanın ne anlamı var, beğenmiyorsan okuma, okuyacaksan da bari okuyana laf etme kardeş.

Mahir bana ne kim kimi izlerse izlesin. Ama anket aç foruma senle beni koy, ben Op özendiren oliyim sen de Toriko. Bir oy alırsam senden alırım heralde. Millet sana hücum eder ama sana göre asıl kötüleyen benim. Diyecek laf yok kardeş.