Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Bir Grubu En Etkileyici Şekilde Karşısına Alan Kişi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    126
@Kaidou,
Garp zaten yonko üzeri. Sengoku'da en az bir yonko seviyesindeydi bence üstü bile olabilir.
Genç Garp, Roger ile savaşabilecek düzeyde idi. Roger KK olduktan sonra dövüştüğüne dair bir bilgimiz olmadığından Yonkou seviyesi diyebiliriz anca. Ayrıca Sengoku'nun yonkou düzeyi olduğu nerede geçiyordu :D Üstüne bir de "en az" yonkou düzeyi imiş. Biraz daha kassa KK düzeyi olacak desene. İki Yonkou düzeyi ise ne hikmetse tek Yonkou düzeyine saldırıyor.

Ray san ın sahneden çok etkilenmiştim. Kılıcıyla yere çizgi çizip çırağım yola çıkıyor yiyosa bu çizgiyi geçin demesi falan fenaydı. He güç bakımından diğerleri olabilir birisi koskoca Wb korsanlarının karşısına dikilmiş biri 3 amirale birisi sengoku ve garp a falan ama Rayleigh'in sahnesi bana daha etkileyici geliyor :D

Ray san ın sahneden çok etkilenmiştim. Kılıcıyla yere çizgi çizip çırağım yola çıkıyor yiyosa bu çizgiyi geçin demesi falan fenaydı. He güç bakımından diğerleri olabilir birisi koskoca Wb korsanlarının karşısına dikilmiş biri 3 amirale birisi sengoku ve garp a falan ama Rayleigh'in sahnesi bana daha etkileyici geliyor :D
O ayarı Kidd'de verebilirdi yalnız.

Shiki kralını yaptı işte,tek başına geldi karargahı bastı.Luffy gibi kurtarması gereken bir abiside yoktu.Luffy mecburi çıktı zaten birşeyde yapamadı :artiz:
Ne Kralını yaptı. O gücüyle 3 Amiral'e karşı durması? Bunu seride yapabilecek öyle pek fazla kişi yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık