Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Bir Grubu En Etkileyici Şekilde Karşısına Alan Kişi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    126
Peki. H.hakisi olmayan atar yapamıyormuş :/ (Ki adam birbirine düşürmeye çalıştı gayet o listeden de hatırlayacağın üzere yıldızlar falan) Ayrıca koca Dressrosa arcta 1 kere kullanmadı o h.hakisini.
Yanılıyorsun.Luffyle tekmeleştikleri sahneler hep h.haki çarpışması.Diamante'nin kolezyumda söylediğiyle aynı.Oralarda kısaca iradeler çarpışıyor.

O zaman neden Dofa verdin? Dof orda h.haki kullanmadı ki :( Bildiğin meyveyle oydu bunları.
Yahu anlatamıyorum herhalde. Ray h. haki ile bir şey mi yaptı ya da Wb kullanmadı bile ama Wb ile Dof'un arasında kaldım dedim. Punk Hazard'da yaptı şovunu işte. Rayleigh ya da Shanks'ın BAA'da 100000 bayıltmaya yetecek gücü varmış işte, ama görmedik. O yüzden Ray de 3 numaram.

Tabi sen dövmelinin H. haki ile değilde, meyveli falan yaptığını düşünüyorsan, ondan beklentin yoksa böyle düşünmen doğal.:D

Yoksa Magellan silme süpürdü herkes arkasına bakmadan kaçtı ama meyvesi ve ortam müsaitti. Sabo'nun yerinde başkası olsa h haki salıp teke tek kalacaktı. Sabo'da olsa onu da değerlendirirdim.

Hannyabal diyen bile kendince bir sebebi vardır, çok sorgulamaya gerek yok.

Yahu anlatamıyorum herhalde. Ray h. haki ile bir şey mi yaptı ya da Wb kullanmadı bile ama Wb ile Dof'un arasında kaldım dedim. Punk Hazard'da yaptı şovunu işte. Rayleigh ya da Shanks'ın BAA'da 100000 bayıltmaya yetecek gücü varmış işte, ama görmedik. O yüzden Ray de 3 numaram.

Tabi sen dövmelinin H. haki ile değilde, meyveli falan yaptığını düşünüyorsan, ondan beklentin yoksa böyle düşünmen doğal.:D

Yoksa Magellan silme süpürdü herkes arkasına bakmadan kaçtı ama meyvesi ve ortam müsaitti. Sabo'nun yerinde başkası olsa h haki salıp teke tek kalacaktı. Sabo'da olsa onu da değerlendirirdim.

Hannyabal diyen bile kendince bir sebebi vardır, çok sorgulamaya gerek yok.
Tamam tamam şimdi ikna oldum :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık