Sarması için en az iki cilt devirmen lazım. Sonra olaylar başlıyor.valla merak ettim doğrusu , bakıyorum şimdi
İlk bölümlerde biraz sabret derim. Biraz sıkıcı.valla merak ettim doğrusu , bakıyorum şimdi
Hoca One Piece de bile en azından bir tahmin yapabiliyorsun, bu seride o da yok. Bırak sonunu, bir sonraki bölüm ne olacağı belli değil.Yani eğer op teorilerde gördüğümüz gibi çıkmazsa kurgu bakımından listemde 1.sıraya yükselir.
Bu konuda haklısın. Diğer bölüm öyle bir yöne çekiliyor ki şu an okumayan arkadaşlar için spoiler olmasın diye söylemiyorum. Merak duygusunu bu kadar ön planda güzel bir manga. Özellikle Einstein kısmı çok güzeldi. Bu arada çeviri için de eline sağlık.Hoca One Piece de bile en azından bir tahmin yapabiliyorsun, bu seride o da yok. Bırak sonunu, bir sonraki bölüm ne olacağı belli değil.
Sarması için en az iki cilt devirmen lazım. Sonra olaylar başlıyor.
diğer yorumlar olsun , sizin yorumlarınız olsun baya olumlu yönde ,bu yüzden bir iki cilt sabredicem sıkılsamda , bende severim işin işinden çıkılamayan , tahmin zorluğu yaşanan mangalarıİlk bölümlerde biraz sabret derim. Biraz sıkıcı.
Seri hakkını veriyor. Böyle sağlam bir olay döngüsü ve kurgusu ile bu kadar satılması bana normalmiş gibi geliyor.Billy Bat cilt 14 ilk haftasında 85.000 satmış.