Yüz sefer başlayıp devamını getiremediğim serii, sanırım ilk 10 bölümün ötesine geçemedim, beşte olabilir, emin değilim.
Çok şey kaçırıyorsun.Yüz sefer başlayıp devamını getiremediğim serii, sanırım ilk 10 bölümün ötesine geçemedim, beşte olabilir, emin değilim.
Ben bugün başlayacağım. Hazır one piecede tartışılacak bir konu da yok.Yüz sefer başlayıp devamını getiremediğim serii, sanırım ilk 10 bölümün ötesine geçemedim, beşte olabilir, emin değilim.
Farkındayım, belki o beşinci bölümü geçebilsem akıp gidecek.Çok şey kaçırıyorsun.
Yakın dönem dünya tarihini biliyorsan aldığın keyif beş katına çıkar.Ben bugün başlayacağım. Hazır one piecede tartışılacak bir konu da yok.
Bence yeniden şans ver.Farkındayım, belki o beşinci bölümü geçebilsem akıp gidecek.
@NiTian ErXing bilir öyle şeyleri.20th century boys için indirme linki var mı @Smoker ?
Dinler tarihi, yakın tarih, siyasi tarih, gizemli olaylar falan hobim gibi bir şey. Baktım manga da buna dönük bir şey başlayayım dedim. Benim de aklımda benzer bir hikaye vardı. Roman olarak yazacağım ama hala tasarım aşamasında. Ben de hikayemde sebatay sevi, newton, einstein, isa falan kullandım. Bakayım ne yazmışlar. 1.bölüm bitti. Sabaha kadar okurum.Yakın dönem dünya tarihini biliyorsan aldığın keyif beş katına çıkar.
Bence yeniden şans ver.