Ben sana ne diyorum? O dönemde öyle slow-motion çekim yapacak kameralar daha üretilmemişti bile. Ayrıca koskoca Sovyetler Birliği bile herhangi bir açık bulamayıp, Amerika'nın Ay'a gittiğini kabul etmiş zaten. Soğuk Savaş'ta Sovyetler Birliği böylesi bir açığı affetmezlerdi, Sıradan vatandaş evinin garajında videolarda çelişki bulurken, Amerika'dan çok daha önce uzaya insan yollayan Soyvetler mi bulamadı yani? Bunu iddia etmek bence hayli gülünçtür. Amerika'yı sevmem, fakat bu adamların Ay'a toplamda 6 defa gittiklerini değiştirmiyor. Ayırca o dönemki rotalar şimdinin yüksek teknolojili teleskopları ile incelendiğinde gerçekten orada birilerinin yürümüş olduğu anlaşışıyor. Yani Amerika'nın Ay'a gitmiş olması apaçık bir gerçektir. Ki günümüzde Mars'ın üzerinde insansız araçlarımız dolaşmaktadır. Amerika'nın Ay'a gitmiş olduğunu kanıtlayacak her şey var, gitmemiş olduğunu kanıtlayacak hiçbir şey yok.
Hala bana oynama falan diyorsun. Teleskopla bakınca adamların ayak izlerini görüyorsun, Emre. Onda nasıl oynama yapmışlar bir açıklaman var mı?