Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Hayırlı olsun. Keşke ucuz olsaydı da Razer Blade önerebilseydik / alabilseydik.
Üç seçeneğim vardı. Diğerleri şunlardı;

Linklerde farklı olsa da bunların kartları 4050, Acer 5050. Diğer özellikler hemen hemen aynıydı.

Türkiye'de misin? Yoksa yurtdışı mı? Acer'ı eskiden çok övüyorlardı ben de güzel bir bilgisayarını alacaktım ama Türkiye için servisleri çok kötü diyorlar...
Yurtdışındayım. Türkiye'de servisi kötüymüş, evet. Oyun oynamak için kullanmayacağım, günlük işler için aldım o yüzden çok sorun çıkaracağını sanmam. Çıkarırsa da burada değişimini yapıyorlar, Türkiye gibi dağı dolandırmıyorlar.

Üç seçeneğim vardı. Diğerleri şunlardı;

Linklerde farklı olsa da bunların kartları 4050, Acer 5050. Diğer özellikler hemen hemen aynıydı.
Diğer mesajda yurtdışında olduğunu söylemişsin, orada fiyat durumları nedir bilmiyorum ama ben yurtdışına gidersem ve bir windows pc alacak olsam Razer Blade 16 alırdım. Bir arkadaşta biraz deneyimleme şansım oldu, tasarım olarak Macbook Pro gibi, ama harici ekran kartı gücünü arkasına almış. 5070ti vb.

Türkiye'de çok fazla bayisi olmadığı ve sınırlı sayıda geldiği için olsa gerek, fiyatlar 200k civarında.

İlk laptopum Acer'dı. Acer eğer kronik sorunluya denk gelmediysen uzun yıllar idare eder, kronik sorunluya denk geldiysen teknik servise gitmen gerekir sürekli.
Eskiden özellikle ekran bağlantı kısımlarını sağlam yapamıyordu Acer.

Tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullan.

Diğer mesajda yurtdışında olduğunu söylemişsin, orada fiyat durumları nedir bilmiyorum ama ben yurtdışına gidersem ve bir windows pc alacak olsam Razer Blade 16 alırdım. Bir arkadaşta biraz deneyimleme şansım oldu, tasarım olarak Macbook Pro gibi, ama harici ekran kartı gücünü arkasına almış. 5070ti vb.

Türkiye'de çok fazla bayisi olmadığı ve sınırlı sayıda geldiği için olsa gerek, fiyatlar 200k civarında.

İlk laptopum Acer'dı. Acer eğer kronik sorunluya denk gelmediysen uzun yıllar idare eder, kronik sorunluya denk geldiysen teknik servise gitmen gerekir sürekli.
Eskiden özellikle ekran bağlantı kısımlarını sağlam yapamıyordu Acer.

Tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullan.
5090 versiyonu için 4800 Euro fiyat yazmışlar (ikinci eli 3400 Euro). 3070 TI versiyonu 2500 Euro, senin dediğin 5070 TI versiyonu da 3000 Euro.

Acer yenileri iyi diye okudum, eskiden sıkıntılı olduğu doğru. Bir tane vardı bende Aspire modeli, doğru düzgün kullanamamıştım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık