Kim ne derse desin, tüp bilgisayarlar her zaman bir numaradır.

ASUS Vivobook 15 – i7 / 16 GB / 512 GB (X1502VA)Okul ve tasarım. Hafif, bataryası iyi ve şu tasarım uygulamalarını vs. açabilecek nitelikte bir şeye ihtiyacım var.
O ne la?Kim ne derse desin, tüp bilgisayarlar her zaman bir numaradır.![]()

Markadan markaya genel itibariyle hız vb. şeyler değişmiyor ama dayanıklılık gibi etmenler değişiyor.Bilgisayardan anlayan arkadaşlardan tavsiye almam lazım. Şuan 8x2'den 16gb rami var bilgisayarımın ve 16x2'den 32'ye çıkartmak istiyorum. Yakın zamanda ram fiyatlarında bir artış olmuş galiba ama daha da artmadan şu işi aradan çıkartsam çok iyi olur. İnternette ram modeli markası ekran kartlarına göre daha standart, o yüzden aldığın modele çok takılma denildiğini gördüm ama ne kadar doğru bilemedim.
Güzeldir onlar düşük çözünürlükte felan iyi görüntü veriyorlar, eski televizyonlarda öyle aynını telefonda izle görüntü kötü oluyor.
Görüntü kalitesi gayet iyi. YouTube açmayı denersen, patlama oranı oldukça yüksek.Güzeldir onlar düşük çözünürlükte felan iyi görüntü veriyorlar, eski televizyonlarda öyle aynını telefonda izle görüntü kötü oluyor.