Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Masaustu + Macbook ben de takilmayi dusunuyorum. Su an baska bi laptop kullaniyorum ama bu gidisle bu Macbook alacam gibi. Planli eskitme yapsa bile cok hissedecegimi sanmiyorum ya cunku bilgisayari yoracak is yapmiyorum.

Ya cok arastirsan bile sarji kisa sure gittikten sonra laptop'un islevselligi oluyor benim icin. Sarji da gectim masaustu gibi stabil sonuc alamiyorsun hizli isindigindan. Eger bu geforce now tarzi sistemler yayilir ve fiyatlari iyi olursa gaming laptoplara gerek kalmaz.
İncelemelerine baktığımda M1 macbooklar fişe takılı olmasa bile batarya ile kullanımda da aynı performansı veriyordu, şimdi m4ler çıktı muhtemelen daha iyi hale gelmiştir. Apple oyun tarafına göz kırpıyor ama daha tam adam akıllı oturtamadılar, bu hızla giderlerse oyuncu laptoplarının içinden geçerler yakında. Ofis, öğrenci ve çok ağır render gerektirmeyen tasarım işleri için Air serisi bile yeterli aslında. 2 kişiye aldırmıştım bir şikayetleri olmadı.

İncelemelerine baktığımda M1 macbooklar fişe takılı olmasa bile batarya ile kullanımda da aynı performansı veriyordu, şimdi m4ler çıktı muhtemelen daha iyi hale gelmiştir. Apple oyun tarafına göz kırpıyor ama daha tam adam akıllı oturtamadılar, bu hızla giderlerse oyuncu laptoplarının içinden geçerler yakında. Ofis, öğrenci ve çok ağır render gerektirmeyen tasarım işleri için Air serisi bile yeterli aslında. 2 kişiye aldırmıştım bir şikayetleri olmadı.
Ben de kendim icin Air dusunuyorum. Kodlama yaparken 8-10 saat gidiyor diyenler var ki bu cok iyi bir sure ya. Disari cikip kodlamak istesen yaninda bagirsak gibi sarj aleti tasimamis oluyorsun. Dedigin gibi biraz inceleme yapip daha sonra dogru modele karar vermek lazim. Tek sikintim kapasitesinin cok pahali olmasi ve artmiyor olmasi. Bi kere parayi gomup uzun sure kullanmak lazim

Tek tavsiyem hp victus alma.
Victusla ilgili nasıl bir sıkıntı var merak ettim.
Merhaba üstatlar. Kardeşim oyun için laptop almak istiyor. 45 bin liraya kadar çıkabiliyor. Daha önce sizlerin tavsiyesiyle kasa almıştım. O yüzden yine tavsiyenizi almak istedim. Güzel laptop önerilerinizi duymak isterim.
Bir de şöyle bir laptop bulmuş. Sizce nasıl?
Link
Dell G16larda kronik bir sorun vardı, rastgele ekran kartı güç kısıtlaması yapıyordu. Isıdan dolayı olduğu veya deprem sensöründen dolayı olduğu ile alakalı söylentiler vardı, kesin çözüme ulaştırılmamıştı. Masa sallansa ekran kartı 30 watta kitleniyordu. Keza 12 ve 13. nesil hx işlemciler çok düşük sıcaklıklarda çalışan laptoplar değil, ısıdan dolayı oluyorsa onda da sıkıntı oluyor. Cihaz TV almayın aldırmayın diye video yapmıştı g16 için. G15 için net bir şey söylemedi ama internette aynı kronik sorunlara sahip olduğunu söyleyen g15 kullanıcıları da varmış.

Victusla ilgili nasıl bir sıkıntı var merak ettim.

Dell G16larda kronik bir sorun vardı, rastgele ekran kartı güç kısıtlaması yapıyordu. Isıdan dolayı olduğu veya deprem sensöründen dolayı olduğu ile alakalı söylentiler vardı, kesin çözüme ulaştırılmamıştı. Masa sallansa ekran kartı 30 watta kitleniyordu. Keza 12 ve 13. nesil hx işlemciler çok düşük sıcaklıklarda çalışan laptoplar değil, ısıdan dolayı oluyorsa onda da sıkıntı oluyor. Cihaz TV almayın aldırmayın diye video yapmıştı g16 için. G15 için net bir şey söylemedi ama internette aynı kronik sorunlara sahip olduğunu söyleyen g15 kullanıcıları da varmış.
Pcde çok fazla sorun çıkıyor. Üstelik teknik servisleri o kadar kötü ki... 3 aydır bilgisayara el koydular.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık